Basın dostu Ahmet Davutoğlu

Gelecek Partisi Gazetecileri unutmadı

Basın dostu Ahmet Davutoğlu
Eklenme Tarihi: 2023-01-16 21:08:51

Basın dostu Ahmet Davutoğlu 


10 Ocak Gazeteciler günü kutlamak amacıyla gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı kahvaltı organizasyonu düzenledi. Toplantıya Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katılım sağladı. Toplantıda Gazeteci meslektaşlarımız Sayın Davutoğlu‘nu adeta soru yağmuruna tuttu.

 Sayın Davutoğlu çok sorulan bu kritik sorulara muazzam cevaplandırarak dikkat çekici cevaplar vererek basın mensuplarını aydınlattı. benim ise en çok dikkatimi çeken sorulardan bir tanesi de meslektaşımız Hüseyin Adil Yelkenci beyefendi sordu ‘Sayın Ahmet Davutoğlu  siz Cumhuriyet Halk Partisi ile uç noktalarda siyaset yapan iki parti idiniz ne oldu da bir masa etrafında otura biliyorsunuz siz mi döndünüz yoksa onlar mı döndü diye biraz da itham içerikli bir soru sordu bu soruya sayın Davutoğlu öylesine zekice bir cevap verdi ki ben de şahsen bu verilen cevaptan dolayı sayın Davutoğlu‘nu tebrik ettim soruya aynen şu cevabı verdi.

 Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanın gayretleri ile değişim herkesi kucaklayıcı bir politika izliyor bunu görmemezlikten gelemeyiz ben özellikle Sayın Kılıçdaroğlu’nu tutum ve yaklaşımından dolayı çok takdir ediyorum ve tebrik ediyorum haliyle herkesi kucaklayan bu yaklaşımına biz de çok olumlu davranarak yakınlık gösterdik. Ülkede yeterince kutuplaşmalar var gerginlik hat safada farklı düşüncedeki partilerin bir masa etrafında toparlanıyor olmaları tarihi bir olaydır diyerek Çok tatmin edici bir şekilde bu kritik soruyu da cevaplandırmış oldu’.

 Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Ufuk Bulut ise Sayın Başbakan 650 yerel gazeteci Oylama sonucu çoğunluk kararıyla sizin basın dostu olmanız yönünde karar alındı bu bağlamda basının yasasıyla ve yerel basının maddi sorunlarını sizlerde biliyorsunuz bu konuda sizlerden söz almak istiyoruz mutlaka yerel basını koruyup kollayacak çalışmalar bekliyoruz Bağımsız Gazeteciler Derneği üyelerinin çoğunluk kararıyla hazırladıkları basın dostu plaketini Ahmet Davutoğlu na takdim ettiler ve senede bir kere de olsa siyasiler tarafından hatırlanmak bizlerin de çok hoşuna gidiyor dedi. daha sonra Ufuk Bulut İstanbul İl Başkanlığını Gazetecilere gösterdikleri samimi tutum ve davranışlardan dolayı teşekkür ederek toplu bir fotoğraf alınarak toplantıyı sonlandırdılar

 

Son Haberler