güzelliğimi Türk kahvesine borçluyum...

Boşnak güzeli Jelena Jugoviç Tuncel, tam bir Türk kahvesi tiryakisi çıktı. İçerenköy“de kahve çeşitleriyle ünlü Bist Du Yek Coffe“de Türk kahvesi içen Boşnak güzeli, "Her gün üç fincan Türk kahvesi içmeden yaşayamam" dedi.

güzelliğimi Türk kahvesine borçluyum...
Eklenme Tarihi: 2016-01-28 18:16:36

Türk Kahvesi İçmeden Yaşayamam

Bosna Hersek“in Hülya Avşar“ı benzetmesi yapılan 2008 Bosna Hersek güzeli ve 2010 Bosna Hersek Best model ünvanlarına sahip Jelena Jugovic Tuncel, sekiz ay önce işadamı Metin Tuncel“le evlenip yerleştiği Türkiye“ye çok çabuk uyum sağladı. Türk insanına ve gelenek göreneklerine çok çabuk alışan Jelena Jugovic Tuncel, hayatının en güzel günlerini evlendikten sonra Türkiye“de yaşadığını söyledi. Türk insanının sıcaklığından, İstanbul ve diğer illerimizin güzelliğinden övgüyle bahseden Bosna Hersek güzeli, Bosna Hersek ve Türk kültürünün birbirine çok yakın olduğunu söyledi.

İçerenköy“de kahve çeşitleriyle ünlü Bist Du Yek Coffe“de kendi elleriyle yaptığı Türk kahvesini içen Bosna Hersek güzeli, "Türk yemeklerini çok seviyorum. Özellikle mercimek çorbası, şiş kebap, salatalar ve ayrana bayılıyorum ama tam bir Türk kahvesi tiryakisiyim. Türk kahvesi olmadan yaşayamam. Her gün en az üç fincan Türk kahvesi içerim" dedi.

KAHVE, BİR TÜRK MUCİZESİ
Güzelliğini ve sağlığını Türk kahvesine borçlu olduğu açıklayarak ana haber bültenlerine konu olan Bosna Hersek güzeli, kahvenin telvesiyle Peeling yaparak cildinin güzelliğini koruduğunu söylemişti. Her gün 3 kahvenin baş ağrısı, karaciğer ve mide rahatsızlıklarına faydalı olduğunu da sözlerine ekleyen Jelena Jugovic Tuncel, “Güzelliğime ve sağlığıma Türk kahvesiyle özen gösteriyorum. Eşim Metin Tuncel“le baş başa kahve keyiflerimizde ilişkimize romantizm dolu anlar katıyor, kahve bir Türk mucizesi” demişti. 

Son Haberler