İkinci Özal dönemi başlıyor

Tek Parti rüzgarı esmeye başladı

İkinci Özal dönemi başlıyor
Eklenme Tarihi: 2022-07-28 23:46:18

80“li ve 90“lı yıllara damgasını vuran Turgut Özal ruhu yeniden Ahmet Özal“la hayat buluyor.
Benim gençliğim dönemine denk gelen sıkıntı süreçleri çok yakından bilen birisi olarak yazıyorum. Ekonomik özgürlüklere kavuştuğunuz ve sağa solu çatışmaların bittiği bir dönemde özgürce yaşadığımız o yıllar çok kıymetliymiş. Televizyonlarla tanışmamız Özal döneminde olmuştur. Hatta parti liderlerine mizahlara konu yapan oyuncuları ve rahmetli Özal’ın bizlere sunduğu özgürlüğün şimdi farkına daha iyi vardık diyebilirim.

İkiİkinci Özal dönemi başlıyor

Ülkenin şu günlerde bir çok sıkıntılarla uğraştığı özgürlüklerin kısıtlandığı yazarların fikirlerinden dolayı hapse atıldığı bugünlerde Özel ruhunun yeniden hayat buluyor olması beni çok heyecanlandırdı. Tek parti çatısı altında çok deneyimli siyasetçileri bir araya getiren Ahmet Özal Kartal’da gazetecilerle buluştu. Yanında çok değerli siyasi isimler vardı. Özellikle teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısı İsmail Yağcı beyefendi Özal döneminin de prensiydi. Tek parti çatısı altında Özal ruhunu yaşatmaktan çok mutlu olduklarını söylediler. Tek parti genel başkanı Ahmet Özal 80“li yıllarda yeni bir anlayışa ihtiyaç vardı Turgut Özal geldi ülke nefes aldı.

 

 Bugünlerde ise aynı ruhla aynı vizyonda geniş bir kadroyla deneyimli yol arkadaşlarımla ülkemize hizmet etmeye hazırlanıyoruz dedi.Türkiye genelinde hızlı bir şekilde yapılanmamız devam ediyor ülkemizde tekrar kutuplaşmayı ortadan kaldırıp rahmetli Turgut Özal“ın yaptığı gibi ellerimizi ellerle birleştireceğiz ileriki günlerde siz değerli medya mensuplarıyla daha sık buluşarak istişareler yapıp neler yapacağımızı sizler üzerinden tüm okuyuculara duyuracağız. Sizlere söz veriyorum fikir ve düşüncelerinizi özgürce ifade edebilecek yazabileceksiniz. Yeniden ve tekrardan ülkeyi yaşanabilir hale getirmek herkesin yaşam kalitesini ve refah düzeyini yükseltecek. Çalışmalara imza atacağız diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 

Son Haberler