Seçim Maratonunu Takiben Gazeteciler Dinlendi

Haber Merkezi

  Seçim Maratonunu Takiben Gazeteciler Dinlendi
Eklenme Tarihi: 2024-04-25 10:27:49

İstanbul Anadolu Yakası“nda görev yapan gazetecileri bir araya getiren Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği, Kartal“da düzenlediği “Aylık Olağan Toplantı“ ile seçim maratonunun ve Ramazan ayı programlarının yorgunluğunu attı.

Gazeteciler, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi ve Ramazan ayı etkinlikleri gibi yoğun bir dönemi geride bıraktıktan sonra Kartal Atalar“daki Büyük Erzurum Sofrası“nda bir araya geldi. Restoran işletmecisi Mustafa Çağlayan“ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli organizasyonda, gazeteciler Erzurum“un leziz yöresel yemeklerinden Cağ Kebabı ve Burma Kadayıfı gibi tatları deneme fırsatı buldu.

 Tabii, haberinizin düzenlenmiş halini aşağıda bulabilirsiniz:  Seçim Maratonunu Takiben Gazeteciler Dinlendi

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, toplantının açılış konuşmasında, başarılı ve sorunsuz bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirterek, "Seçim süreci demokratik bir ortamda tamamlandı ve gazeteci dostlarımızın gösterdiği çaba ve hassasiyet gurur vericiydi." dedi. Yılmaz ayrıca derneğin amacının birlik ve beraberlik içinde vatandaşların haber alma hakkını güvence altına almak olduğunu vurguladı ve gazetecilerin mesleklerini daha iyi şartlarda yapmaları için dernek olarak eğitim ve destek sağlamaya hazır olduklarını belirtti.

Dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, çeşitli konularda öneriler ve görüşler paylaşıldı. Bu öneriler doğrultusunda komisyonlar oluşturularak projelerin hayata geçirilmesi için bir yol haritası belirlendi.

Toplantıya katılan gazeteciler, görüş ve önerilerini dile getirdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği tamamladılar ve Büyük Erzurum Sofrası“nın Anı Defterine duygularını yazarak restoran ekibine teşekkür ettiler.

[img]2963805373[/img

Son Haberler