2018 PLAJ MODASI

Yazın en güzel tarafı tabii ki deniz, kum, güneş! Bu yaz plajlarda 50’ların romantik fırfırları, 60’ların çiçekleri, 80’ların neon renkleri ve daha birçok nostajik parçalar göz kamaştıracak.

2018 PLAJ MODASI
Eklenme Tarihi: 2018-07-03 14:03:22

              ROMANTİK FIRFIRLAR

50“ların romantik fırfırlarıbu sene plajları ele geçirecek gibi duruyor. Cesur renkleri tercih etseniz bile zerafetinden emin olabileceğiniz mayo ve bikiniler klasik tercihlerinizin dışına çıkabilmeniz için en rahat tercihleri oluşturuyor.

 

              60“LARIN ÇIÇEKLERİ

Son sezondur çiçek deseni sonbahar, kış ve ilkbahar modasını neredeyse ele geçirdi. Haraketli görünümünün yanında plaj kıyafetleriyle desteklendiğinde oldukça şık ve eğlenceli bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

              NEON ETKİSİ

80“ların en can alıcı renkleri tüm göz alıcılığıyla plajların vazgeçilmez parti ruhunu canlandırmaya hazır. Pembe, lacivert, kırmızı gibi renkler sizin düz görünümünüze heyecan katacak gibi duruyor.

              KEMER ZAMAN

Yüksek bel mayo ve bikinilerde kullanabileceğiniz kemerler sezonun en nostajik dönüşlerinden birini yansıtıyor. Özellikle koyu renk tercihlerinizde retro bir şıklık yakalayabilirsiniz.

 

ÇİZGİ KURALI

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan çizgiler plajlarda oldukça öne çıkacak gibi duruyor. Çok rahat kombin yapabileceğiniz renkli çizgilerle cool bir etki yaratmanız mümkün. Tek renk bikinilerle kombinleyerek farklı pek çok görünüm yaratabilirsiniz.

SEVİMLİ NOKTALAR

Puantiye daima nostajik tavrını korumayı başarmıştır. Zarif olduğu kadar çocuksu bir etkisi de olan puantiyeler ile 50“ler modasına ayak uydurmanız mümkün.

Son Haberler