Ataşehir“de Ramazan“a muhteşem hazırlık

Ataşehir Yetimler Derneği“nin düzenlediği, Ataşehir Belediyesi“nin katkılarıyla hazırlanan Ataşehr-i Ramazan Kumpanyası Festivali için geri sayım başladı.

Ataşehir'de Ramazan'a muhteşem hazırlık
Eklenme Tarihi: 2016-06-01 20:56:46

Ataşehir“de; Ataşehir halkının ve özellikle Ataşehir çocuklarının Ramazan“ı dolu dolu geçirmeleri amacıyla, muhteşem bir program hazırlandı. Ataşehir Yetimler Derneği“nin düzenlemiş olduğu ve Ataşehir Belediyesinin katkı sağladığı ““Bir el de sen tut““ sloganından yola çıkarak düzenlenen Ataşehr-i Ramazan Kumpanyası Festivali için hazırlıklar son aşamalarına ulaştı. Festival 4 Haziran Cumartesi günü Ataşehir 80. Yıl Cumhuriyet Parkı“nda saat 16.00“da ziyaretçilerine açılacak ve 30 gün boyunca iftardan sahura kadar açık olacak. Festival için, etkinlik alanına her mahalleden servis ile ulaşım sağlanacak

İftarda yöresel tadların yanında, yeni tadların da keşfedilebileceği pek çok restaurant, işletme ve ikramlar festival alanında Ataşehir sakinlerini bekliyor olacak. Çocuklar için bir oyun alanı kurulurken, büyükler için de çok eğlenceli dikkat çekici gösteriler, sohbetler ve konserler gerçekleşecek.

Ünlü sanatçılar eşlik edicek
Bosna Hersek güzeli Jelena Jugovic“in sunuculuğunu yapacağı programda; bir çok sürpriz ünlü isim Ataşehirliler ile bir araya gelecek. Her yöreden şarkılar ve türküler bir ağızdan söylenecek.

30 gün boyunca her gün farklı etkinlik
Her akşam farklı bir gösterinin sunulacağı festivalde; Hacivat ile Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Mehteran, Jonglör ve Ateşbaz, Taekwondo, Kukla ve İlizyon gösterileriyle birlikte müzik ve dans dolu eğlenceli yarışmalar yer alacaktır.

Son Haberler