Ataşehir’e büyük yatırım

VOİS Hotel Ataşehir, finans merkezi olarak gelişimini sürdüren Ataşehir’de açıldı. Prestijli bir otel olarak inşa edilen VOİS Hotel Ataşehir, modern tasarımı konforla buluşturarak bölgede konaklama, yemek ve etkinlik hizmetlerini en üst seviyeye taş

Ataşehir’e büyük yatırım
Eklenme Tarihi: 2017-09-25 21:21:20

Ünlü iş adamı Mehmet Ceylan tarafından 2016 yılında inşa edilen VOİS Hotel Ataşehir, İstanbul Anadolu yakasının yükselen değeri olan Ataşehir“de resmi olarak hizmete açıldı.

Özellikle iş için seyahat eden ya da iş toplantısı düzenleyen konuklarını ağırlamayı planlayan VOİS Hotel Ataşehir; SPA & Wellness ve geleneksel Türk mutfağı ile konuklarına günün yorgunluğunu atma olanağı veriyor.

27 YILLIK TECRÜBE

Hac-Ümre organizasyonundan besiciliğe, hava yolu taşımacılığından otel işletmeciliğine birçok alanda faaliyet gösteren VOİS Hotel yönetim kurulu başkanı Mehmet Ceylan, girdiği her sektörde başarıya ulaşmış, halkın güvenini kazanmış bir iş adamıdır. Turizm sektöründe 27 yıldır bulunduğunu söyleyen Ceylan, “27 yıllık turizm ve otelcilik tecrübemiz ile VOİS Hotel Ataşehir“i 80 odasıyla sunumunu vatandaşa gerçekleştiriyoruz.  İstanbul“da genellikle odalarda ferahlık bulunmuyor. Bizim otelimizde, sanki kendi evindeymiş gibi rahat ferah bir hizmet sunuyoruz.”

“BİZE GELEN MÜŞTERİLER BAŞKA YERİ TERCİH ETMİYOR”

VOİS Hotel yönetim kurulu başkanı Mehmet Ceylan, ‘İstanbulu İstanbul yapan“ yaşam değerlerini canlandırıp günümüze sunmak olduğunu söylerken; “VOİS Hotel Ataşehir“i benzerlerinden ayıran en büyük özellik, ne konumu, ne manzarası, ne de otelin imkanlarıdır. VOİS Hotel“in misafirlerce seçilmesinin en büyük sebebi, otel çalışanlarının turizm alanındaki bilgi ve birikiminin en üst seviyede olması ve bu deneyimleri sevgili misafirlerimize daha konforlu bir konaklama sunmak için kullanmasıdır. Bizim otelimizi kullanan, konaklayan müşterilerimiz bir daha başka bir oteli tercih etmiyor. “

“5 YILDIZ KONSEPTİNDE”

VOİS Hotel Ataşehir“in 5 yıldız konseptinde hazırlandığını ancak şuan 4 yıldız hizmet sunduklarını, otelde cafe-restorant, konaklama bölümü, toplantı salonları, balo salonu, düğün salonu, yemekli toplantılar aynı zamanda Türk hamamı, fitness, sauna ve spor salonuyla çok büyük, gelişmiş bir tesise sahip olması müşterilerin VOİS Hotel“i tercih etmesinde öncelikli neden oluyor.

İŞ OTELİNE YAKIŞIR KUSURSUZ İNTERNET

Bir iş oteli olarak internetinin kusursuz olduğunu, gelen müşterilerin bugüne kadar internet hizmetinden memnun kaldıklarını belirten Ceylan “İnternetimizin sinyal gücü en üst seviyede bulunuyor. Konsept olarak 25 metre karenin altında oda konseptimiz yok. Bu da iş için gelen müşterilerimize ferah bir çalışma alanı sunuyor. Sadece interneti değil çalışma masalarıyla da müşterilerimize uygun ortamı hazırladık.”

“EMSALİNE AZ RASTLANIR”

Ataşehir bölgesinde 400 kişilik balo salonunun emsaline az rastlanabileceğini belirten Ceylan, 400 kişilik balo salonu ile Ataşehir bölgesinde bulunan şirketlerin toplantılarını, organizasyonlarını, diğer taraftan düğün, nişan organizasyonları için hizmet vermeyi planladıklarını söyledi.

Son Haberler