
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram7 ay önce
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, coronavirüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların kapılarını çalarak ihtiyaçlarını soruyor. Kılıç, ilaçlarını alamadığını söyleyen 89 yaşındaki emekli öğretmen Refet Özkan“a ise “İlaçlarını sana getireceğim” diyerek, evinde kalmaya devam etmesini istedi.
Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye“de de etkisi devam eden coronavirüs salgınına karşı, risk grubunda olduğu için 65 yaş üstü vatandaşların evden çıkmamaları gerektiği yönünde alınan kararların ardından Maltepe Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara evlerinde hizmet vermeye devam ediyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşların kapılarını çalarak “ihtiyaçları olup olmadığını” soruyor. Kapılarını açan vatandaşlara evde oldukları için teşekkür eden Kılıç, salgının yayılması geçene kadar evden çıkmamaları gerektiği yönünde de uyarılarda bulunuyor. Ziyaret ettiği vatandaşlara kolonya ve dezenfektan ürünleri armağan eden Başkan Kılıç, “Maltepe Belediyesi olarak bir telefonla yanınızda olacak, ihtiyaçlarınızı karşılayacağız” dedi.
“İLAÇLARINI BULUP GETİRECEĞİM”
Refet ve Nezaket Özkan çiftinin kapısını çalan Başkan Kılıç, çiftin düzenli olarak kullandığı ilaçlarını getirmeye söz verdi. 89 yaşındaki emekli öğretmen Refet Özkan“ın, “Bitmiş ilaçlarım var alamıyorum” demesi üzerine bilgilerini alan Başkan Kılıç, “Arkadaşlara da söyleyeceğim, ilaçlarını bulup sana getireceğim” dedi. Günlerdir evden çıkmayoruz diyen çifte, “Sizler bizim başımızın tacısınız. Lütfen bir süre daha evden çıkmayın. Numaram sizde var. Bir ihtiyaç olursa hemen arayın” dedi. Özkan çifti desteği ve ilgisi için Başkan Kılıç“a teşekkür etti.
Antalya’da Ev Tadilat ve Dekorasyon Mağdurları: “A. Dinler Hakkında Ceza Davası Açılmalı”
Ahmet Baltacı, Arjin Davet ve Balo Salonu’nun Açılış Törenine Katıldı
İYİ Parti Osmangazi’de Kartlar Yeniden Dağıtılıyor:
SELÇUKLU TEŞKİLATI 81 İLDE 81 YENİ PROJEYLE TÜM TÜRKİYE’YE AÇILIYOR
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram7 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 6 ay önce
ÜLKENİN CUMHURİYET VE CUMHURİYET HALK PARTİSİ GERÇEĞİ1 hafta önce