Başkan Kılıç evden çıkamayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti

Başkan Kılıç Evden Çıkamayan Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti

Başkan Kılıç evden çıkamayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti
Eklenme Tarihi: 2020-03-24 16:37:57

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, coronavirüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların kapılarını çalarak ihtiyaçlarını soruyor. Kılıç, ilaçlarını alamadığını söyleyen 89 yaşındaki emekli öğretmen Refet Özkan“a ise “İlaçlarını sana getireceğim” diyerek, evinde kalmaya devam etmesini istedi.

Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye“de de etkisi devam eden coronavirüs salgınına karşı, risk grubunda olduğu için 65 yaş üstü vatandaşların evden çıkmamaları gerektiği yönünde alınan kararların ardından Maltepe Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara evlerinde hizmet vermeye devam ediyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşların kapılarını çalarak “ihtiyaçları olup olmadığını” soruyor. Kapılarını açan vatandaşlara evde oldukları için teşekkür eden Kılıç, salgının yayılması geçene kadar evden çıkmamaları gerektiği yönünde de uyarılarda bulunuyor. Ziyaret ettiği vatandaşlara kolonya ve dezenfektan ürünleri armağan eden Başkan Kılıç, “Maltepe Belediyesi olarak bir telefonla yanınızda olacak, ihtiyaçlarınızı karşılayacağız” dedi.

“İLAÇLARINI BULUP GETİRECEĞİM”

Refet ve Nezaket Özkan çiftinin kapısını çalan Başkan Kılıç, çiftin düzenli olarak kullandığı ilaçlarını getirmeye söz verdi. 89 yaşındaki emekli öğretmen Refet Özkan“ın, “Bitmiş ilaçlarım var alamıyorum” demesi üzerine bilgilerini alan Başkan Kılıç, “Arkadaşlara da söyleyeceğim, ilaçlarını bulup sana getireceğim” dedi. Günlerdir evden çıkmayoruz diyen çifte, “Sizler bizim başımızın tacısınız. Lütfen bir süre daha evden çıkmayın. Numaram sizde var. Bir ihtiyaç olursa hemen arayın” dedi. Özkan çifti desteği ve ilgisi için Başkan Kılıç“a teşekkür etti.

Son Haberler