Bir Beldenin Başarı Hikayesi

Bir Beldenin Başarı Hikayesi

Bir Beldenin Başarı Hikayesi
Eklenme Tarihi: 2018-07-24 15:10:42

Zonguldak ereyliye bağlı Gülüç CHP İlçe başkanı Halil Demirer bugün kalemimize konu olma sebebi neredeyse yoktan var ederek Gülüç beldesini belde başkanıyla birlikte omuz omuza vererek  Belde olmaktan çıkartıp İlçe seviyesinde bir konuma getirmiş olmaları dikkatimizden kaçmadı.

 

Belde“de parti gözetmeksizin herkese yakınlığıyla bilinen Halil Demirer Belde başkanına verdiği destekler beticesindeYaklaşık 5 kilometre olan ve beldenin tam ortasından geçen sahi yolunu sağlı sollu yeşillendirerek mükkemmel bir çalışma yapmış ve yürüyüş parkurları,kamelyelar,spor alanları ve çocuklar için hazırlanmıi oyun alanlarıyla göz kamaştırıyor.


Gülüç“ün yine ortasından geçen çay kenarlarını düzenleyerek vatandaşların kayıkla gezinti yapabileceği nostaljik ortam oluşturmuş.Kamelyalarda oturan halka bizzat sordum vatandaş hizmetlerden oldukca memnun.


Yapılan bu güzel düzenlemelerin bir köşesine ise Atatürk imzasını yerleştirmiş olması ise ayrı bir güzellik katmış tüm bu yapılan işlere.


Cumhuriyet Halk Parti Gülüç belde başkanı Halil Demirer beyi kutluyorum böylesine çalışkan isimleri daha iyi yerlerde görevlendireleceği umuduyla çalışmalarında başarılar diliyoruz

Son Haberler