Teoman Mutlu, Ülkenin Dört Bir Yanından Destek Sözü Aldı

Haber : Murat Genç

Teoman Mutlu, Ülkenin Dört Bir Yanından Destek Sözü Aldı
Eklenme Tarihi: 2024-04-22 06:23:14

Yerli ve Milli Parti’den Güçlü Çağrı: Teoman Mutlu, Ülkenin Dört Bir Yanından Destek Sözü Aldı

Yerli ve Milli Parti’nin Genel Merkezi’nde düzenlenen coşkulu toplantıda, Genel Başkan Teoman Mutlu, il başkanları ve teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yaptı. Mutlu, partinin hızla büyüyen organizasyon yapısını ve gelecek seçimler için hazırlıiklarını paylaştı.
“Sevgili il başkanlarım ve teşkilat mensuplarım, sizlerin azim ve kararlıliğıyla bugün bana seçimi kazanacağımızın ilk işaretini verdiniz. Bu destek beni genel başkanınız olarak son derece mutlu etti. Allah hepimizi ve bu aziz milletimizi mutlu etsin,” diyerek sözlerine başlayan Mutlu, teşkilat üyelerine teşekkürlerini iletti.
“Partimiz, siyasi partiler kanununun ötesine geçerek 55 ilde teşkilatinı kurdu. Kisa süre içinde 81 ilimizde teşkilatlarımizı tamamlamayı hedefliyoruz. Bu, sadece bir başlangıç. Kurultayımizi yaparak, salon toplantılarina ve mitinglere başlayacağız. En kısa sürede ilçe ve il kongrelerini tamamlayarak, meydanlara çıkmalıyız. Halkımiz, dürüst siyasetçilere ve namuslu yöneticilere hasret,” diyerek gelecek planlarını açıkladı.
Genel Başkan Mutlu, mevcut siyasi durumu eleştirerek, “22 yıllık iktidara halkımız sarı kart gösterdi. lIk seçimde ise kırmizI kart gösterecek. Mevcut yönetim, makam ve parayı hazmedemedi. İktidar elbisesi onlara bol geldi, kibirleri ve şımarıklıklar ise göklere yükseldi. Dinci geçinen bu insanlar, halktan koptular ve sadece saf halkımıza dini sattilar. Vatandaş uyandı ve ilk seçimde bunun faturasını kesilecek,” ifadelerini kullandı.
Mutlu, CHP’nin politik tutumunu da eleştirdi: “CHP 50 yıldır iktidar olamıyor, neden? Çünkü kavgalı yapılari var. Halk, AK Parti’ye bir ders vermek istedi, ancak alternatif az olduğu için CHP’ye yöneldi. Fakat CHP, halkın mesajinı doğru alamadı ve ‘Erken seçime gerek yok’ dedi. Bu, onların siyasi anlayışını gösteriyor.”
Mutlu sözlerini, “Yerli ve Milli Parti olarak, Türkiye’nin ümidiyiz. Biz, halkın mesajını aldık ve onların sesi olmaya hazıriz. Gelin, büyük yürüyüşümüze katılın. Hep birlikte, bu ülkenin kaderini değiştirelim. Allah bir, bayrak bir, vatan bir. Halkı tanımayanlara ve halktan kopanlara ihtar ediyorum: Biz geliyoruz ve halkın coşkun akan selini kimse durduramaz,” diyerek bitirdi.

TEOMAN MUTLU
YERLİ VE MİLLİ PARTİ GENEL BAŞKANI

Son Haberler