Semt Pilavcısı: Lezzetin Adresi Küçükbakkalköy“de!

Yasemin Çağlayan

Semt Pilavcısı: Lezzetin Adresi Küçükbakkalköy'de!
Eklenme Tarihi: 2024-04-29 21:41:24

"Semt Pilavcısı: Temiz, Hijyenik ve Uygun Bütçeye Lezzet Arayanlara Unutulmaz Bir Tadım Deneyimi Sunuyor!"

Küçükbakkalköy semtinde yemek tutkunlarını sevindirecek bir haber var! Cengiz Topel Caddesi“nde hizmete giren "Celal Aydın“ın Oğlu Gökhan Aydın" Semt Pilavcısı, zengin menüsüyle semtin yeni favorisi olmaya başladı.

Öğle sonları için ideal bir mola noktası arayanlar için harika bir seçenek sunan pilavcı, çorba, tavuk, pilav, pilav üstü kuru fasulye, mısırlı pilav, ciğer ve fix menüsüyle müşterilerini bekliyor. Modern bir dokunuşla geleneksel lezzetleri buluşturan mekân, her zevke uygun tatlar sunuyor.

Semt sakinlerinin temiz, hijyenik ve uygun fiyatlarla hizmet veren bu yeni pilavcısı, lezzet arayışında olanların uğrak noktası olmaya aday. Güler yüzlü personeli, profesyonel ekibi, işinin ehli ustalarıyla hizmete açılan Semt Pilavcısı, pilav sevenlere doyurucu ve damak tadına hitap edecek iddialı bir hizmet sunuyor. Semt pilavcısı, müşterilerine unutulmaz tatlar bırakırken, güler yüzlü hizmetiyle de Küçükbakkalköy halkının ilgisini çekiyor. Paket servis hizmetiyle de ev ve işyerlerine kolaylıkla ulaşan Semt Pilavcısı, lezzet dolu bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Aydın ailesinin genç işletmecisi Gökhan Aydın“ın idaresindeki Semt Pilavcısı, marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. No: 8/B adresinde hizmet veren pilavcı, telefon numarası 0501 161 42 43 ile paket servis hizmeti de sunuyor.

Semt Pilavcısı: Lezzetin Adresi Küçükbakkalköy“de!

Son Haberler