ÇEKMEKÖY HAKKI DEMİR“LE GELECEK VADEDİYOR

Çekmeköy Hakki Demi̇r“le Gelecek Vadedi̇yor

ÇEKMEKÖY HAKKI DEMİR'LE GELECEK VADEDİYOR
Eklenme Tarihi: 2020-07-30 18:02:48

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Ülke genelinde yapılanmaya devam ediyor.
İstanbul İlçe başkanlıklarının yapılanma<sını tamamlayan Davutoğlu,çok isabetli atışlar yaparak GELECEK Paetisinin gelecegini birlikte inşa edeceği yol arkadaşlarını özenle belirliyor.


İstanbul yapılanmasına ayrı bir önem veren Davutoğlu Çekmeköy ilçe başkanlığına çok değerli bir işadamını olan Hakkı Demir“i atayarak siyasi arenada GELECEK Partisi damga veracak görüşündeyim.


Uzun yıllar siyasetin farklı kademelerinde görev yapan Hakkı Demir Çekmeköyde söz sahibi sevilen bir kişilik olması münasebetiyle Çekmeköy“de başta AKP ve her parti seçmeninden oy alabilir.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu Ardahan kongresinde şöyle konuştu.Yeni bir muhalefet anlayışı geliştiriyoruz, Ankara“da muhalefet yapmayacağız. Küçük büyük demeden her şehirde olacağız." dedi.


Davutoğlu, Ardahan“ın Kura Nehri kıyısındaki açık alanda yapılan il kongresinde yaptığı konuşmada, katılım sağlayan partililer ve Ardahanlılara teşekkür etti.Cumhuriyet tarihimizin en kritik dönemlerinden geçiyoruz. Çok büyük sıkıntılarla karşı karşıyayız. Dünyada bir kriz var, bu kriz ülkemizi de etkiliyor." diye konuştu.


Gelecek Partisi olarak hiçbir yanlışlık karşısında susmayacaklarını aktaran Davutoğlu, şunları kaydetti:"Siyasette önemli olan gönül kanalıdır.


 Yeni bir muhalefet anlayışı geliştiriyoruz, Ankara“da muhalefet yapmayacağız. Küçük büyük demeden her şehirde olacağız. Halkımızla diz dize oturacağız, kendisini dinleyeceğiz. Halkın ihtiyaç ve taleplerini gündeme getireceğiz.dedi.


Hakkı Demir kimdir

1960 Ardahan  doğumlu  olup, ilk  ve  orta okulu  Ardahan“da  okudu .  Artvin  öğretmen okulunu  bitirdikten  sonra , 1983  yılında  Erzurum Atatürk  Üniversitesini  bitirdi .
Evli  ve  beş  çocuk  sahibi   olan  Demir, İnşaat , Gıda ve  Mobilya   sektöründe  faaliyetlerini  devam  ettirmektedir. 
Siyasi  deneyimi ;  1989  yılında   genç  bir siyasetçi  olarak  başlayıp ,  şuan  ; Gelecek  Partisi Çekmeköy Kurucu   İlçe  Başkanı  olarak  görev  yapmaktadır. 

 

Son Haberler