CHP’nin Başkan adayı İmamoğlu’ndan ilk açıklama

CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlık seçimiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı.

CHP’nin Başkan adayı İmamoğlu’ndan ilk açıklama
Eklenme Tarihi: 2017-09-27 16:16:27

İmamoğlu kendisini başkan olarak gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna, Parti Meclis Üyelerine, ilçe başkanlarına ve Beylikdüzündeki hemşehrilerine teşekkür etti.

 “ÖZENLİ YÖNETİM VAAT EDİYORUM”

İmamoğlu  yaptığı açıklamada bu onurlu göreve layık olmaya çalışacağını ve İstanbul“a büyük projeler sunacağını şu sözlerle ifade etti: “Ben İstanbul“a özenli bir yönetim vaat ediyorum. Atılacak adımların özenli yapılmasının sözünü veriyorum. İstanbul“un denizine havasına özen gösteren bir yönetim vaat ediyorum”

İmamoğlunun açıklamasından satırbaşları:

“YENİ NESİL BİR BELEDİYECİLİK“

İstanbul“a yeni nesil bir belediyecilik vaat ediyorum. 39 ilçenin hiçbirini birbirinden ayırmayan bir yönetim vaat ediyorum. Seçilmiş belediye başkanlarının seçilmişliğine saygı duyan bir yönetim vaat ediyorum. Benim hayalimdeki İstanbul ulaşılabilen, yürünebilen , gezilebilen bisiklete binilebilen, kentte yaşayan herkese mutlak eşitlik sağlayan, sokak hayvanlarına özen gösteren, dünya için turizm ve ticaret merkezi, girişim dostu bir İstanbul.

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının emenat ettiği cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkan bir anlayış vaat ediyorum.”

Son Haberler