Girnespor“un Efsane başkanına Başkan Ali Kılıç“tan Vefa

altepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün efsane başkanı merhum Ömer Cevdet Şahinoğlu’nun adının verildiği Girnespor Tesisleri’nin açılışını gerçekleştirdi

Girnespor'un Efsane başkanına Başkan Ali Kılıç'tan Vefa
Eklenme Tarihi: 2019-03-04 19:59:44

Duygu dolu anların yaşandığı törende konuşan Kılıç, “Merhum Şahinoğlu, bize geleceğimizi temsil edecek gençler bıraktı. Biz de O“nun bize bıraktığı emanetlere sahip çıkarak, çocuklarımızı bu topluma kazandırıp Başkanımızın adını tarihe altın harflerle yazdıracağız” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Girne Gençlik ve Spor Kulübü“nün efsane başkanı merhum Ömer Cevdet Şahinoğlu“nun adının verildiği Girnespor Tesisleri“nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Girnespor Başkanı Uğur Canayakın, rahmetli Cevdet Şahinoğlu“nun eşi Fatma Şahinoğlu, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Derneği (MASK) ve Gülsuyuspor Başkanı Behram Kaçar, Fındıklıspor Başkanı Ali Kemal Aksöz, muhtarlar, sporcular ve Girneli vatandaşlar katıldı. Rahmetli Şahinoğlu“nun eşi Fatma Şahinoğlu duygu yüklü bir konuşma yaparken, zaman zaman Kılıç“ın da duygulandığı gözlerden kaçmadı.

Burada merhum Başkanın ruhuna Fatiha okuyarak kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sevgili eşinin de söylediği gibi, ‘O hayatı koşarak yaşadı“ ama koşarken tek başına koşmamış galiba. Şurada 50 kadar çocuğumuz oturuyor ki her can bir eser ise, şu anda bizim gördüğümüz, 50 eseri yüzünü Başkanına dönmüş, burada sahada bizim yanımızda duruyorlar. İnsana yatırım yapmak kadar bir toplumu yücelten hiçbir şey olamaz. Bir toplum eğer ayakta durmayı hedefliyorsa, medeniyetin kapılarını genç kuşaklara açmak zorundadır. Bunu yapan arkadaşlarımın kendi özel hayatlarından feragat ederek, yaşamlarını harcadıklarını biliyoruz” dedi.

ÇOCUKLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Kılıç, Şahinoğlu gibi idealist yöneticilerin, zor şartlarda hayatlarını sürdüren çocukları sokaklardan, bataklıklardan koparıp almak için ne çok mücadele ettiklerini bildiğini ifade ederek sözlerini şöyle noktaladı: “Çocuğun anne, babası ayrılmıştır, orada babası oluyorsunuz, bir yerde annesi oluyorsunuz. O gençleri oradan alıyorsunuz. Yaptıklarımız onun yaptıklarının karşısında sahilde bir kum tanesi olduğunu biliyorum. Rabbim O“nu kendi nazarında himayesine aldı. Bunu böyle görmek lazım. Bize geleceğimiz temsil edecek gençler bıraktı. Biz de O“nun bize bıraktığı emanetlere sahip çıkarak, çocuklarımızı bu topluma kazandırıp Başkanımızın adını tarihe altın harflerle yazdıracağız” dedi. Kılıç daha sonra belediye meclisince adı değiştirilen tesisin açılışını gerçekleştirdi ve çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Son Haberler