Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir“de

İstanbulu“un Sağlık Kenti Ataşehir...

Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir'de
Eklenme Tarihi: 2016-11-08 06:12:00


2015 yılından beri hasta kabulü yapmakta olan Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir  Şubesi, işletme yönetimini devralan MVC Sağlık Hizmet Çözümleri San. Tic. A.Ş. iş birliği ile daha tecrübeli ve uzman kadrosu ve Anadolu yakasındaki 3 Açık MR (EMAR) Merkezi olma özelliği ile 5 Kasım 2016 Cumartesi günü yeni döneme merhaba dedi.


Bir çok Siyasetçi Akademisyen ve İşadamının katıldığı, İstanbul“un farklı bölgelerinde hizmet ağını genişletmek amacıyla kurulan Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehirde yoğun bir katılım ile açıldı. Ataşehir şubesinde; Acil tıp, Beslenme ve diyetetik, Check-Up, Dermatoloji, Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kulak burun boğaz, Ortopedi ve travmatoloji, Ağız ve diş sağlığı, Beyin ve sinir cerrahisi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fizik tedavi ve rehabilitasyon, Görüntüleme merkezi, Kadın hastalıkları ve doğum, Nöroloji ve Üroloji bölümlerinde hizmet veriliyor.


Özel Göztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Mutlu,  “Burası bir tıp merkezi ama hastanemizin yakın olması da büyük bir avantaj. Fiziksel koşullarımızdan gerçekten övgüyle bahsedebilirim. Burada en büyük beklentimiz gelen hastalarımıza iyi bir hizmet vermek. MVC Sağlık Hizmet Çözümleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önceki işlerimizde de olduğu gibi yine aynı şekilde düzgün bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Ümit ediyorum Ataşehir“imize ve İstanbul“umuza yakışır bir hizmet veririz” dedi.


MVC Genel Müdürü ve Özel Göztepe Tıp Merkezi İşletmecisi Bilim Uzmanı Behlül Ünver ise; “Bizim buradaki amacımız herkesin gönül rahatlığıyla gelebildiği bir merkez olması. SGK ile anlaşmamız var, hastalarımıza uygun çözümler üretmek istiyoruz. Burası görüntüleme merkezi olarak da kurgulandı. Arkamızda Özel Göztepe Hastanesi ve Echomar gibi bir grubun olması sebebiyle Açık MR (EMAR) ile de bir çok hastanın ve vakaların doğru tespitinde sıkıntı yaşamıyoruz. Açık MR (EMAR) ile kapalı MR“dan daha kaliteli ve iyi sonuç alınmaktadır. Deneyimli ve Uzman kadromuz ile gönül rahatlığıyla Özel Göztepe Tıp Merkezi“nde tedavi olabilirsiniz” dedi.


Özel Göztepe Tıp Merkezinin açılışına;
Ak Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız, Sancaktepe Belediye Bşk. Yard. Mehmet Genç, Ataşehir Belediye Başk. Yard. Sadık S. Kayhan,

Ataşehir Belediye Başk. Yard. İlhami Yılmaz, Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın, Ataşehir Sivaslılar Dernek Başk. Ahmet Kahyaoğlu, Sivas İşadamları Kadın Komitesi Belma Ünal, Üsküdar AK Parti Belediye Meclis Başk. Vekl. Esat Kalay, İşadamı Fatih Erdem, İşadamı Mirze Şimşek, İşadamı Adnan Şahlanoğlu, İşadamı Sinan Şahlanoğlu,

işadamı Hasan Ekmen, Yeditepe Ünüversitesi Hast. Mdr. Prof. Dr. Tufan Sarinoğlu, Prof. Dr. Ali Serdar Fak, Marmara Üniversitesi Dekan Yard. Prof. Dr. Cafer Türkmen, Prof. Dr. Mert Uydacı, Prof. Dr. Mustafa Bülbül, Sancaktepe Beld. Strateji Müdr. Hilmi Yazıcı, İst. Tekst. Hammedeleri İhrc. Dern. Başk. İsmail Gülle,

İşadamı Turgut Özata, İşadamı İbrahim Kahraman, İlim Yayma Cemiyeti Rüştü Uçan, İşadamı Cihan Sancak, İşadamı Ali Rıza Şenbabaoğlu, İşadamı Mahmut Bilgili, İşadamı Şahin Avşar, İşadamı Mustafa Öztürk, İşadamı Ömer Akdeniz, İşadamı Kaan Pehlivan“nın yanı sıra bir çok yönetici, işadamı ve onlarca Basın mensubu katıldı.

Son Haberler