İŞÇİ ATAŞEBELEDİYESİ“NDE KENDİSİNİ YAKTI...

İşçi̇ Ataşebeledi̇yesi̇“nde Kendi̇si̇ni̇ Yakti...

İŞÇİ ATAŞEBELEDİYESİ'NDE KENDİSİNİ YAKTI...
Eklenme Tarihi: 2019-01-09 03:55:23

R. K Belediye“den ayrıldıktan bir süre sonra, tekrar belediye“ye geldi ve girişte bulunan personelin yanına yaklaşır yaklaşmaz üzerine döktüğü benzin“i ataşe vererek işci kendisini yaktı.


Ataşehir Belediyesi“ne yanında arkadaşıyla gelen, R. K çalıştığı taşeron firmasından alacağını alamadığı için ilgilerden destek istedi. Belediye yetkileri taşeron firmasıyla konuştu. Cuma günü kendisine ödeme yapılacağı yönünde söz aldılar ve R. K“yı gönderdiler.

R. K Belediye“den ayrıldıktan bir süre sonra, tekrar belediye“ye geldi ve girişte bulunan personelin yanına yaklaşır yaklaşmaz üzerine döktüğü benzini ataşe verdi.

BELEDİYE PERSONELİ ŞOKTA

R.K“nın hiç bir şey söylemeden kendisini yakması üzerine neye uğradığını şaşıran personel yangın tüpüyle R.K“ya müdahe ettiler ve hayatını tehlikeye atacak şekilde yanmasını önlediler. Personelin müdahalesiyle yanmaktan kurtulan R.K ambulansla Kartal Eğitim Hastanesi“ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OLAYDAN SONRA ATAŞEHİR BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAPTI

R.K“nın belediyenin girişinde bulunan personelin yanına hızla gelmesi üzerine canlı bomba olduğunu düşünen personel panik içinde sağa sola kaçmaya başladı. Belediye personeli ile belediye“de bulunanların korkulu dakikalar yaşadığı olaydan sonra, Ataşehir Belediyesi“nden açıklama geldi.

İŞTE O AÇIKLAMA

"Belediyemiz ile çalışan bir yüklenici firmanın çalışanı, kendi firmasından alacağı olduğu için Ataşehir Belediyesi“ne gelerek yetkililerden ödeme konusunda yardımcı olmalarını istemiştir.

Belediye yetkilileri yardımcı olmak amacıyla yüklenici firma ile görüşmüş, ilgili ödemenin 11 Ocak Cuma günü yapılacağını öğrenip çalışana iletmiştir.

 Ardından belediye binasından ayrılan kişi bir süre sonra belediye binasına yeniden giriş yaparak elindeki yanıcı maddeyle kendini ateşe vermiştir. Belediye güvenlik görevlileri olaya anında müdahale etmiş ve çalışan hastaneye kaldırılmıştır" 

Son Haberler