Instagram“dan Çoklu Hesap Müjdesi

İnstragram yepyeni bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Instagram'dan Çoklu Hesap Müjdesi
Eklenme Tarihi: 2015-12-11 17:45:43

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte akıllı telefonlar günlük hayatımızda önemli bir yere sahip. Yine sosyal medya hesapları da artık hayatımızın her anında bizlere eşlik ediyor. Dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan Instagram, yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığı iddia edildi. Instagram“ın bomba özelliği nedir, işte detaylar.

Instagram“dan Yepyeni Özellik

Fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, yeni özelliği ile birlikte çoklu hesap kontrolüne izin vereceği iddia edildi. Instagram“ın yeni özelliği @frp_rogue isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Kullanıcıya göre bahse konu özelliğin şimdilik test aşamasında olduğu ifade edilirken Instagram cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Yine iddiaları ortaya atan kullanıcı, Twitter üzerinden paylaşmış olduğu videoda yeni özelliğin nasıl kullanılacağını takipçileriyle paylaştı. Buna göre birden fazla Instagram hesabı olan kullanıcılar, tek cihaz üzerinden hesapları arasında geçiş yaparken devamlı şifre girmek zorunda olmayacak. Her iki hesabı arasında geçiş yapmak isteyen kullanıcı tek tuşla işlemini gerçekleştirebilecek. Böyle bir özelliği Twitter da uzun zamandan beri kullanıyor.

Instagram Yeni Özellik Ne Zaman Gelecek?

Adı geçen özelliğin ilk aşamada Android platformu için geleceği söyleniyor. IOS platformu için böyle bir sızıntı şimdilik bulunmuyor. Instagram“ın yeni çoklu hesap açma özelliğinin ise 2016 yılından itibaren kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Son Haberler