KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRENCİLERİ AT ÇİFTLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, bünyesindeki 14 kreşte eğitim gören minikler için at çiftliğine bir gezi düzenledi. Sancaktepe’de bulunan özel bir at çiftliğinde gerçekleşen etkinlikte minikler; hem atları sevdi hem de ilk binicilik derslerini almı

KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRENCİLERİ AT ÇİFTLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ
Eklenme Tarihi: 2019-07-02 19:42:34

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel“in öncülüğünde kreş alanında büyük bir başarıya imza atan Kartal Belediyesi, yaz aylarında da minikleri unutmadı. 14 ayrı kreş ile Kartallılara hizmet veren Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, minikler için doyasıya eğlendikleri yeni bir etkinlik düzenledi.

 

Başarılı bir eğitim döneminin ardından, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için Sancaktepe“de bulunan özel bir at çiftliğine düzenlenen gezide minik öğrencilere, kreş öğretmenleri eşlik etti. Minikler; etkinlik kapsamında midilli ve atları yakından tanıma şansını yakaladı.

 

Tüm gün boyunca at çiftliğini ve ahırları gezen minikler, ilk kez bu kadar yakından gördükleri atlar hakkında da bilgi sahibi oldu. Gezinin sonunda Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü“ne bağlı 5 yaş grubu çocuklara, at yetiştiricileri tarafından; ata biniş kuralları ile at üstünde nasıl durulması gerektiği hakkında bilgiler verildi. Verilen bilgileri pür dikkat dinleyen çocuklar, ardından tek tek ata binerek ilk binicilik derslerini uygulamalı olarak aldı.

Son Haberler