KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ‘SAĞLIKLI YAŞAM BİLİNÇLİ SPOR’ ETKİNLİĞİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, her yaştan Kartallının sporla buluşabilmesi, sağlıklı ve zinde olabilmesi için ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor’ kapsamında sabah sporunu, açık havada yapmaya davet ediyor.

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ‘SAĞLIKLI YAŞAM BİLİNÇLİ SPOR’ ETKİNLİĞİ
Eklenme Tarihi: 2019-07-01 20:08:04
> >

Kartal Belediyesi“nin düzenlediği spor etkinliği kapsamında vatandaşlar, 6 Temmuz“dan itibaren her hafta sonu 07.00 - 09.00 saatleri arasında sabah egzersizlerini açık havada uzman eğitmenler gözetiminde yapma imkânı bulacak. 6 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor“ etkinliğiyle Kartallılar, antrenör eşliğinde hem ücretsiz sabah sporu yapacak hem de sosyalleşme imkanı bulacak.

 

‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor“ etkinliği kapsamında antrenmanlar, 6 Temmuz-6 Ekim 2019 tarihleri arasında her hafta sonu, 07.00 - 09.00 saatleri arasında; Yakacık Mahallesi Bayram Demirkol Parkı, Uğur Mumcu Mahallesi Adnan Kahveci Parkı, Esentepe Mahallesi Mehmet Ali Büklü Parkı ve Kordonboyu Mahallesi Kartal sahilinde (Palmiye Kafe“nin yanı) gerçekleştirilecek.

 

Kartal“da sporu; çoluk çocuk, genç yaşlı tüm Kartallının gündelik hayatının bir parçası haline getirmek için yoğun bir çalışma sürdürdüklerini belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel: ”Spora yönelik etkinliklerimizi yaz aylarının da gelmesiyle daha da yoğunlaştırdık. Çocuk ve gençlerimizin ücretsiz olarak hizmet verdiğimiz yaz spor okullarında, yelken yaz okullarında, sanat kurslarında yeteneklerini geliştirip verimli zamanlar geçirmelerini sağlarken, ebeveynlerinin de uzman eğitmenler eşliğinde güne daha sağlıklı ve zinde başlamasını istedik. Çalışmalarımızı hayata geçirirken en önem verdiğimiz şey, Kartal“da yaşayan bir ailenin, tüm bireylerine hizmetlerimizle dokunabilmektir.” diyerek tüm vatandaşları, ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor“ etkinliğine davet etti.

Son Haberler