KOYULHİSAR“DA ÖLÜMCÜL TESADÜF

AĞAÇ KATLİAMINI HABERLEŞTİREN GAZETECİYE SUİKAST GİRİŞimi

KOYULHİSAR'DA ÖLÜMCÜL TESADÜF
Eklenme Tarihi: 2020-06-16 18:28:45

Sivas“ın şirin ilçesi Koyulhisar“da yapılan ağaç katliamını araştıran ve bazılarının tekerine çomak sokan gazeteci Ufuk Bulut ve kameraman Orhan Engin  kurulan ölüm tuzağından son anda kurtuldu.

Araştırmacı gazetecilik yaparak bölge halkının serzenişlerine duyarsız kalmayan gazeteci Ufuk Bulut, üstlenici firma tarafından ve rant saglayan kişi,şahıslar istenmeyen adam ilan edilerek çalışmaları engellenmeye çalışıldı. Israrla konunun üzerine giden Bulut, üzerine kaya yuvarlanarak ölümün kıyısından döndü.
BU BİR TESADÜFMÜ?

OLAYIN GELİŞİMİ

Koyulhisar“ın 13 köyünden oluşan bölgede, yani Sisorta“da ağaçların seyreltilerek kesilmesi gerekirken, tam anlamıyla orman katliamına giden ağaç kesimleri bölgede yaşayan insanların haykırışlarına rağmen devam edince, o coğrafyayı çok iyi bilen gazeteci Ufuk Bulut olayı araştırarak bazı gerçeklere ulaşınca tehditler almaya başlamıştı.

 

UFUK BULUT YAŞADIĞI HASTALIKLARA RAĞMEN İŞİN PEŞİNİ BIRAKMADI

Yapılan onca tehdit ve şantaja rağmen bölgede araştırmalar yapan gazeteci Ufuk Bulut önemli bulgulara ulaşarak, bunları yetkililerle paylaşınca yüklenici firmanın hedefi haline geldi. Orman yolunda ilerlerken bir anda koca bir kaya parçası bir anda araçlarının üzerine yuvarlanacakken kıl payı kurtulan, gazeteci Ufuk Bulut ve kameraman Orhan Endin  bunun bir tesadüf olamayacağını ve hakikaten ölümden döndüklerini ifade ediyor.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun zamandır tedavi gören Bulut, böyle bir olayın etkisiyle travma yaşadı.
Böldenin önemli isimlerinde bir koparatif başkanı isminin açıklanmaması kaydıyla şok edici açıklamalarda bulundu gazetemize Kimler bu katliamdan nasıl rant elde ediyorlar yakında yayınlayacagız.

Umarız yetkililer en kısa zamanda Koyulhisar“da olanlar için bir araştırma yapar ve ağaç katliamı böylece önlenir.

Gazeteci Ufuk Bulut“un kaçak kesimle alakalı haberi bu linten okuyabilirsiniz

https://bizimyakaistanbul.com/SISORTADA-NELER-OLUYOR_5669.html

Son Haberler