Kartal Belediyesi Kadın sağlığıyla ilgili eğitim verdi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde 2009 senesinden beri sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerine devam eden Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kartal Belediyesi Kadın sağlığıyla ilgili eğitim verdi
Eklenme Tarihi: 2017-12-29 17:48:15

Uzun seneler cerrahlık ve başhekimlik yapmış bir Belediye Başkanı olarak sağlık hizmetlerine büyük önem veren ve bu anlamda başarılı sağlık uygulamalarına imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz“ün öncülüğündeki Kartal Belediyesi, bu defa da Bayan Sağlığı Eğitimi ile Kartallı bayanların yanında.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü“nün organizasyonuyla haftada 1 gün Sosyolog Arzu Karayaylalı tarafından verilecek olan eğitimlerin ilki, Hürriyet Kültür Merkezi“nde Kartallı bayanların katılımıyla yapıldı. 

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir de eğitimin ilk dersine katılarak bayanlara destek oldu. 

Eğitimde; üreme organları ve işlevleri, hijyen, beslenme, güvenli annelik, doğurganlığın düzenlenmesi, üreme sağlığını koruyucu davranışlar, iletişim, haklar, çocuklar ve ergenler, genel sağlığı koruyucu davranışlar gibi birçok konuya yer veriliyor. 

Eğitim sonunda konuşma yapan Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir, bayanlar için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz“ün birçok projesi olduğunu söyleyerek bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Son Haberler