"Bağımsız Gazeteciler Birliği Başkanı Ufuk Bulut, Lotus Huzur Evi“nde Toplumun Kalbine Dokundu: Memnun Yaşlılar ve İçten Dilekler"

Haber:Ufuk BULUT

Eklenme Tarihi: 2024-03-06 15:45:14

Bağımsız Gazeteciler Birliği Başkanı Ufuk Bulut, toplumun farklı kesimleriyle doğrudan temas kurarak, insan odaklı bir yaklaşım benimsemeye devam ediyor. Bu çerçevede, Bulut“un gerçekleştirdiği son ziyaret, Lotus Huzur Evi“nde yaşayan büyüklerimizle bir araya gelerek, onların yaşam deneyimlerini ve beklentilerini dinleme amacını taşıdı.

Ziyaret esnasında gerçekleşen samimi sohbetlerde, huzurevi sakinleri, yaşadıkları ortamdan ve burada görev yapan çalışanlardan son derece memnun olduklarını ifade ettiler. "Burası bizim yuvamız, çok mutluyuz ve çalışanlardan memnunuz" diyen sakinler, aynı zamanda Lotus Huzur Evi“nin kurucusu Hakan Berktaş“ı büyük bir sevgi ve saygıyla anarak, "Kendisini evladımız gibi görüyoruz" dediler.

Gazeteci Mesut Solak da Ufuk Bulut“a bu anlamlı ziyaret sırasında eşlik ederek, huzurevi sakini bir hanımefendinin doğum gününü kutladılar. Bu özel anı, duygusal bir atmosferde geçerken, gazeteciler, doğum günü sürpriziyle yaşlı bireylere unutulmaz bir gün yaşatmanın mutluluğunu paylaştılar.

Bağımsız Gazeteciler Birliği adına konuşan Ufuk Bulut, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Bizler Bağımsız Gazeteciler Birliği olarak toplumun her kesimine duyarlılıkla yaklaşıyoruz. Yaşlılarımızın hayatlarına dokunmak, onların seslerini duymak bizim için önemlidir. Bu ziyaret, yaşlı bakım kurumlarında yaşayan büyüklerimizin günlük yaşamlarına dair gerçek bir bakış açısı sunma amacımızı yansıtmaktadır" dedi.

Bağımsız Gazeteciler Birliği, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun çeşitli ihtiyaçlarına duyarlılık göstermeye devam ederken, Lotus Huzur Evi sakinleri de medyanın bu tür olumlu etkileşimleri sayesinde toplumda daha fazla farkındalık yaratmanın önemini vurguladılar.

 

 


 

Son Haberler