Kendimizi uyuşturmadan bir yılbaşı kutladık“

Ufuk Bulut: “Kendimizi uyuşturmadan bir yılbaşı kutladık“

Kendimizi uyuşturmadan bir yılbaşı kutladık'
Eklenme Tarihi: 2018-01-04 15:58:07

Ataşehir, Vois otel genel müdürü Ufuk Bulut yılbaşı kutlamaları için: “Alkollü geceler her şeye gebe kendimizi uyuşturmadan ve eğlendiğimizin farkında olarak bir yılbaşı kutladık” ifadelerini kullandı.

Ufuk Bulut: "Kendimizi uyuşturmadan bir yılbaşı kutladık"

Ataşehir, Vois otel genel müdürü Ufuk Bulut, yeni yıla ekip arkadaşları,yönetim kurulu başkanı Mehmet Ceylan ve müşterileriyle birlikte düzenledikleri kutlamayla girdiler.


Vois otel yönetim kurul başkanı Mehmet Ceylan mikrofon alarak geceye hitaben şöyle bşr konuşma yaptı."Sevgili çalışma arkadaşlarım bu otel hepimizin ortak buluşma noktamız burası hepimizin yuvası yani hepimiz kocaman bir vois ailesiyiz bu aile birlikteliğiğmiz yeni yıldada daim olsun inşallah.Yeni yılın hepimize sağlık mutluluk getirmesini temenni ediyorum diyen Ceylan konuşmasını sonlandırdı."

Alkolsuz“de eğlenildiğini gösterdiler

Yılbaşı gecesi alkolün sınırlarını zorlayanlara inat alkolsüz gülerek eğlenerek ve müzik dolu bir geceyle girdiler. Vois otel genel müdürü Ufuk Bulut “Alkollü geceler her şeye gebe kendimizi uyuşturmadan ve eğlendiğimizin farkında olarak bir yılbaşı kutladık, müşteri personel sınırını kaldırdık eminim ki katılan herkesin unutamayacağı bir yılbaşı gecesi yaşadık” dedi.

Birçok eğlence merkezinde yılbaşı gecesi eğlence sonrası ayakta durmaya çalışan kişiler göze çarparken Ufuk Bulut ve ekip arkadaşlarıyla, müşterileri sabah 6.00 sularına kadar dimdik eğlendiler.

Son Haberler