Kreş Öğrencileri Yılbaşı Kutladı

Kartal Belediyesi“ne bağlı 11 kreşe devam eden minikler, Kartal Belediyesi Organik Pazar Etkinlik Çadırı“nda düzenlenen Yılbaşı kutlamasında aileleri ve kreş çalışanları ile birlikte gönüllerince eğlendi.

Kreş Öğrencileri Yılbaşı Kutladı
Eklenme Tarihi: 2015-12-31 18:52:19

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Fehmi Okay ve Ali Apaydın“ın yanı sıra; Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar“ın katıldığı yılbaşı kutlamasına veliler de yoğun ilgi gösterdi. Organik Pazar Etkinlik Çadırı“nda Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından Yılbaşı kutlaması düzenledi.

Çadırın süslendiği etkinlikte kreş öğrencileri ve velilere hitap eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi kreşlerine devam eden öğrencilere ve ailelerine etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederek 2016 yılının herkese barış, mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini diledi. Mustafa Fehmi Okay“ın konuşmasının ardından kreş öğrencisi miniklerin drama gösterisi başladı. 

Her bir miniğin esprili bir dille ailelerini ve seyircileri selamladığı gösterinin ardından kreş çalışanlarından oluşan grubun ritim gösterisi başladı. Etkinlikte kreş öğrencilerinin de ders aldığı Bilim Atölyesi“nin kısa bir gösterisi yapıldı. Bilimsel gerçeklerin ve deneylerin çocukların anlayabileceği bir dille anlatıldığı gösteride ortaya çıkan köpükler, çocukların ilgisini çekti. Kreş çalışanlarının oluşturduğu koronun seslendirdiği şarkılar ise seyircileri coşturdu.

Yılbaşı kutlamasının en renkli görüntülerinin yaşandığı gösterinin ardından yapılan ikramlarla yılbaşı kutlaması sona erdi.

Son Haberler