Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Belgede, "Rusya hükümeti tarafından sunulan Birlik Devleti“nin askeri doktrin taslağının onaylanması. Birlik Devleti Yüksek Devlet Konseyi kararnamesiyle Birlik Devleti“nin askeri doktrininin onaylanmasının uygun görülmesi" denildi.
Birlik Devleti askeri doktrini Rusya ve Belarus doktrinleri temelinde 2001 yılında kabul edildi. Rusya kendi askeri doktrininin yeni versiyonunu 2014 yılında onayladı. Minsk“in de kendi stratejik belgesini değiştirmeyi planlamasından dolayı, Belarus Parlamentosu Temsilciler Meclisi“nin Ulusal Güvenlik Komisyonu üyesi Zigmund Valevaç, Birlik Devleti“nin de askeri doktrininin yeni versiyonunu dikkate almasını önerdi.
Daha sonra Belarus Genelkurmay Başkanlığı temsilcisi Artem Butorin, Birlik Devleti askeri doktrini taslağının 2018“de birliğin Bakanlar Konseyine sunulmasının planlandığını açıkladı. Butorin, askeri doktrinin iki ülkenin Birlik Devletinin güvenliğini sağlama konusundaki görüşlerini yansıtmayı amaçladığını belirtti. Birlik Devleti Sekreteri Grigoriy Rapota, taslağın Rusya ve Belarus Yüksek Devlet Konseyinin bir sonraki toplantısının gündemine alınabileceğini ifade etti.
Bedri Yalçın: “Topraksız tarımı Türkiye genelinde yayacağız”
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan 23 Nisan Mesajı
BİK Antalya Bölge Müdürü Uluçamlıbel’den ALGC'ye ziyaret
Kanser Farkındalığı ve Toplumsal Sorumluluk: Sağlıklı Geleceğe Doğru
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK2 hafta önce