Pekuysal Çifti, Bebeklerini İlaçla Uyutan Hemşirenin İşine Son Verdi

Ünlü iş adamı Enis Pekuysal ile eşi Nergis Pekuysal, 10 aylık Nevzat bebeğe bakan, daha önce ünlü bir hastanede çalışmış olan, bebek hemşiresi Özgür Uslu“nun çocuklarını ilaçla uyutuyor şüphesiyle işine son verdiler.

Pekuysal Çifti, Bebeklerini İlaçla Uyutan Hemşirenin İşine Son Verdi
Eklenme Tarihi: 2015-10-12 19:12:29

 

Olay, Pekuysal çiftinin seyahatten döndüklerinde,evdeki kamera sisteminde çekilen görüntüleri geriye dönük seyretmeleri ile ortaya çıktı. Pekuysal çifti konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
““Bizim bebeğimiz hareketli ve ortalama,yarım saatte uyutabiliyorduk.Videolarda bebek bakıcısı Özgür Uslu sırtı kameralara dönük kucağında oğlumuz hareketliyken bir şey veriyor ve bir dakika içinde bebeğin başı bakıcının anında omzuna düşüyor ve narkoz yemiş gibi bayılıyor.Bakıcı hemen sırtına atıp,yatağa koyuyor.Görüntüleri incelediğimizde şok olduk ve bakıcının geçmişte de uyuturken sert bir yöntem kullandığını fark ettik. Bizde bu görüntüler sonucunda işine son verdik. Bebeği de hemen doktora kontrole götürdük.Tahliler yaptırdık ve şimdi sonuçlarla birlikte kötü muamele suçlaması ile iddianame hazırlıyoruz.
Bebek hemşiresine sorulduğunda; başka biri vermiş olabilir diyerek suçu başkasına atmaya çalıştı.

Son Haberler