Semih Diskalifiye Olacak Mı?

Survivor 2016 bu akşam yayınlanacak bölümünde Semih Öztürk ve Zafer Mete için önemli kararlar verecek.

Semih Diskalifiye Olacak Mı?
Eklenme Tarihi: 2016-04-15 22:18:00

Survivor 2016 tüm hızıyla sürüyor. Zafer Mete ve Semih Öztürk arasındaki kavga sonrası diskalifiye mi olacaklar? Yoksa devam mı edecekler? Bunun kararı verilecek.

Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;

”Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Maalesef çok yorum da yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Tek söyleyebileceğimiz, görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağımız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti.

Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar” Survivor“da birbirlerine giren Semih-Zafer kavgasında Acun Ilıcalı“nan kararı bekleniyor. Görüntülerin izlenmesinin ardından bu iki isim Survivor“dan diskalifiye olabilir. Şiddete varan kavga sebebiyle her iki yarışmacının da Survivor“dan kovulma ihtimalleri var. Semih ve Zafer kavgasının her anının kamera görüntüleri olduğu öğrenildi.

BU AKŞAM DUYURACAK

Kimin haklı kimin haksız olduğuna Acun Ilıcalı görüntülere bakarak karar verrecek. Bu karar da olağanüstü toplanacak olan ada konseyinde açıklanacak. Acun Ilıcalı“nın aldığı Semih – Zafer kararı bu akşam Survivor yayınında duyurması bekleniyor. Semih Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı. Adadaki ekip Semih – Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu. Survivor“da Semih Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

Son Haberler