Sörvayvırr "Sabriye rinklerden sonra podyumlarda"

Sörvayvırr "Sabriye Rinklerden Sonra Podyumlarda"

Sörvayvırr
Eklenme Tarihi: 2018-11-28 01:30:08

TÜRKİYE“NİN GURURU WKU-ISKA DÜNYA KİCK BOXİNG ŞAMPİYONU SABRİYE ŞENGÜL


Bir çok ünlü markaya, Medya Danışmanlığı yapan Gazeteci- Yazar Ufuk Bulut, ISKA Kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller“i yenerek ikinci kez dünya şampiyonluğunu ülkemize kazandıran Sabriye Şengül  ile üç yıllık anlaşma imzaladı.


Ufuk BULUT TÜRKİYE“DE BİR İLKE İMZA ATILIYOR

İstanbul Ataşehir“de ünlülerin buluştuğu, Sıcak Balık Dünyası“na menejeri İbrahim Dağdeviren“le birlikte gelen Sabriye Şengül ile Medya Danışmanı Ufuk Bulut dünyaca ünlü bir markanın moda yüzü olması konusunda üç yıllık bir anlaşma yaptılar.

Ufuk Bulut, “ Sabriye Şengül bildiğiniz gibi,  Survivor“la adını duyurdu ve son olarak katıldığı, Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller“i yenerek ikinci kez bizlere dünya şampiyonluğunu yaşattı.

KADINA ŞİDDETE HAYIR

Her yıl dünya“da ve ülkemizde bildiğiniz gibi 25 Kasım “Kadına Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma Günü“ dür. Türkiye“de ne yazık ki; ülkemizde de şiddet“e maruz kalanlarımızın sayısı artıyor.

Sabriye Şengül“de çocukluğundan itibaren bir kadın olarak verdiği mücadelesinde hedefine başarılı çalışmalarıyla ulaşmayı başarmış bir isim.

Üstelik bunu da, ülkemiz“de pek çoğumuzun bilmediği ve ilgi duymadığı spor dalı dalı olan kickboks“ta 2.kez dünya şampiyonu olarak taclandırdı. Bir süredir, ünlü bir markanın tanıtım yüzü oalcak kişi üzerinde çalışmalarım vardı. 

Tanıtacağım markanın reklam yüzününün Sabriye Şengül neden olmasın dedim ve Sabriye Şengül“ün de menejerliğini ve organizasyonlarını üstlenen yakın arkadaşım  GYM - Thai-Kick Boxing, TC Kick boks Federasyonu Pro Şubesi Başkan Yardımcısı İbrahim Dağdeviren“e bu düşüncemden bahsettim ve bugün burada da bir araya geldik.

Kadına şiddeti protestto ettiğimiz bu günde, Türkiye“de bir ilke de imza atarak Kick bokscu bir sporcumuzla önemli bir markanın tanıtımında birlikte çalışmanın ilk adımını attık“

Haber Yekta Yaktı...

Son Haberler