Survivor 2018 gümbür gümbür geliyor

Survivor 2018, her sene olduğu gibi bu sene içinde çıtayı yükseklere çekti. 10 Şubat“ta ekranlara gelecek olan Survivor 2018 için Acun Ilıcalı bomba gibi bir kadro hazırladı. 

Survivor 2018 gümbür gümbür geliyor
Eklenme Tarihi: 2018-01-17 22:00:38

Bu kadroya ait detayları bazen kendisi paylaşırken bazen yarışmacılar katılıp katılmayacaklarını kendileri paylaşıyor. Bizler Survivor 2018“e başka kimlerin katılacağını düşünüp dururken bir ismin daha kadroya dahil olduğu iddia edildi.

Survivor yarışması bu seneki sezonun ne zaman başlayacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yarışma hakkında aranan bir diğer konu da Survivor 2018 kadrosunda yer alacak isimler. 

Acun Ilıcalı yarışmanın başlayacağı tarihi açıklarken, katılacak yarışmacıların büyük bir kısmı da şimdiden belli oldu. 

Survivor 2018“e bu sene Murat Ceylan, Cumali Akgül, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu, Nihat Doğan, Adem Kılıççı, Hilmicem İntepe, Merve Aydın, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Turabi Çamkıran“ın katılacağı kesinleşmişti. 

Kısa bir zaman evvel Gizem Kerimoğlu“un yarışmaya katılacağı iddia edilmişti. Şimdi bir isim daha gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya onun tekrar katılacağından ise çok emin. 

Survivor 2018 kadrosunu katılacak o sürpriz isim kim? 

O İSİM DAMLA CAN

Uçankuş“un haberine göre Survivor 2016“da gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Damla Can, Survivor 2018 kadrosuna katıldı. Survivor 2016“da hem başarısıyla hem de güzelliğiyle konuşulan Damla Can, finale kalmış büyük bir başarı elde etmişti.

Survivor“da bakımsız haliyle bile çok beğenilen Damla“nın sosyal medyada paylaşımları binlerce beğeni alıyor. Survivor 2016“ya katılmadan evvel antrenörlük yapan Damla Can, programdan sonra da işine kaldığı yerden devam ediyor.

Güzel yarışmacı Survivor 2018 kadrosuna dahil oldu.

DAMLA CAN KİMDİR

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkatlerden kaçmıyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. 

Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında İzmir doğumlu 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığında.

Kaynaklar: uçankuş internethaber

Son Haberler