ÜNLÜLERİN BALIK AŞKI

Ünlüleri̇n Balik Aşki

ÜNLÜLERİN BALIK AŞKI
Eklenme Tarihi: 2018-11-15 17:09:59

Ataşehir Balık Dünyası adeta ünlüler geçidine dönmüş durumda. Geçtiğimiz aylarda bir çok sinema ve ses sanatçısını ağırlayan Balık Dünyası, lezzetli ve şov niteliğindeki sunumlarıyla ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Balık dünyasında karşılaştığımız ve de mikrofon uzattığımız bir çok ünlü isim ifadelerinde aynen şu cümleleri kurdular. “Bu mekanda gerçekten hizmet kalitesi oldukça yüksek. lezzetlerinin yanı sıra  fiyatlarının oldukça uygun olması, balık mantısı, balık sarması gibi ara sıcaklarıyla diğer balıkçıların arasından sıyrılıyor ve tercih sebebimiz oluyor" dediler.

Son günlerde yerel seçimlerin yaklaşması sebebiyle siyasilerin de uğrak mekanı olmuş durumda. Şunu desek yeridir "Ataşehir“de siyaset Balık Dünyası“ndan şekilleniyor."

Balık Dünyası işletmecisi olan Halil DEMİR“e sorduk işin sırrı nedir? Yılların balıkçıları varken siz kısa zamanda adınızdan bu kadar söz ettirdiniz sorusuna "Bizler öncelikle kaliteli hizmet anlayışıyla, farklı lezzetleri uygun fiyatlarla, gelen misafirlerimize tattırarak balık ötesinde yepyeni lezzetlerle buluşturduk. Akabinde ise iş toplantıları, doğum günleri vs gibi organizasyonlarda kaliteli hizmetlerimizi aksatmadan sunduk. Haliyle eğer siz iyi şeyler yapıyorsanız bizim halkımız taktir etmesini bilir."

Alkolsüz olması sebebiyle ise aile müşterilerimiz oldukça bu durumdan memnun diyerek cümlesini sonlandırdı"

Balık dünyası Sarıyer“den sonra Bostancı“da da bir şube açmaya hazırlanıyor. şimdiden başarılarının devamını diliyoruz.
 

Son Haberler