Haber:Ufuk Bulut

Eklenme Tarihi: 2024-04-14 13:21:40

Ataşehir“de tanınmış siyasetçi Abdullah Der“in annesi vefat etti. Abdullah Der, annesi için düzenlenen cenaze töreninde, Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi“ndeki cemevinde taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine birçok ünlü siyasetçi katıldı ve Der, taziyeye gelenlerle yakından ilgilendi.

Cenaze törenine katılan isimler arasında Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel de yer aldı. Onursal Adıgüzel, taziyeye gelenlerle birlikte lokma dağıttı ve Der“e destek verdi. Der, Adıgüzel’in bu samimi jestiyle taziye sürecini daha huzurlu geçirdiğini belirtti.

Abdullah Der, annesinin 90 yaşında olduğunu belirtti ve cenazesinin memleketi Erzincan“a defnedileceğini söyledi. Der, annesinin köklerine dönerek huzur bulacağına inandığını ifade etti.

Taziye ziyaretine katılan dostlarına ve meslektaşlarına teşekkür eden Der, "Bu acılı günümde yanımda oldukları için minnettarım. Annemle ilgili anılarımı onların desteğiyle hatırlayarak bu süreci daha kolay atlatıyorum" dedi.

Cenaze töreninde duygusal anlar yaşanırken, Abdullah Der’in annesi son yolculuğuna uğurlandı. Katılımcılar Der“e sabır dileyerek, ona ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundular. Der“in annesinin ölümü, bölgede büyük üzüntü yarattı ve toplumda geniş yankı uyandırdı.

 

Son Haberler