Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem Bağımsız Medya Gazeteciler Birliğini Ziyaret Etti...

Buram Buram Kokan Anadolu Havasında Geçti Toplantı...

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem Bağımsız Medya Gazeteciler Birliğini Ziyaret Etti...
Eklenme Tarihi: 2022-05-18 00:47:17

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail  Erdem teşkilat deneyimi olan bir isim olduğunu bu anlamda daha önce de Sancaktepe Belediye başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, "Başkanımızın yapılacak hizmetlere ivme kazandırmasını bekliyoruz.
İlçe Başkanı İsmail Erdem ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler de hep beraber ilçemize, bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Önemli olan Ataşehir“in birliği. Bu anlamda vekillerimizle, başkanlarımızla, teşkilatımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla hep beraber çalışacağız. Her şeyden de haberleri olacak, bu sözü veriyorum" diye konuştu.
Aynı zamanda Sivaslı Olan İlçe Başkanı İsmail Erdem Buram, Buram kokan köyünü anlattı bir hüzünlendiği zamanlar oldu.
Köy yaşamı oldukça zor ama bir o kadarda eğlenceli diyen,  Ismail Erdem “ Köyün en büyük sıkıntısı yol sorunu olur. Oda karın ne zaman yağacağı belli olmaz. Yolları kapatacağı belli olmaz. Sabaha kalkmışsın bir bakmışsın etrafın kar dolmuş. Kışın köyde nasıl yaşanır bilmen gerek. Ahıra inersin hayvanlarını kayırırsın, çıkarsın evine sobanı yakar çayını içersin”  küçüklüğümde ben bu köyde yaşıyorum. Sabah kalkarız hayvanlarımıza bakarız sonra kahvaltımızı yaparız. Ev ve köy işleriyle uğraşırız. Köyde yaşam böyle devam ediyor. Kendi hayvanlarımızdan elde ettiğimiz ürünler gıdaları tüketiyoruz. Doğal sağlıklı bir yaşam sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Toplantımızda Bağımsız Medya Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Ufuk Bulut ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak etti. 

Habib AYTEKİN

Son Haberler