Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul öğretmeni Mukadder Açaz’ı ziyaret etti. Coşkun’un sürpriz ziyareti karşısında şaşkınlık geçiren Tepeüstü ilköğretim okulu öğretmenlerinden Mukadder Açaz tam 40 yıl önce öğrencisi olan Coşkun’u anlattı.
Onum çok akıllı ve uysal bir çocuk olduğunu ifade eden Açaz;”Ben onun bu noktaya geleceğini biliyordum. Zaten sosyal medyadan takip de ediyorum. Gurur duyuyorum Ali’yle ve Ataşehir için çok güzel şeyler de yapacağına yüzde yüz inanıyorum” dedi.
Coşkun’un belediyeyi kazanması durumunda eli ve gözü üstünde olacağını da sözlerine ekleyen öğretmen Mukadder Açaz, Coşkun’dan özellikle Mustafa Kemal Mahallesi’ne eğilmesini ve o mahalkenin vizyonunu değiştirmesini dile getirdi.

Kira Sorununa Kalıcı Çözüm: Sosyal Konut ve Adil Kiralama Modeli
Bedri Yalçın’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na Ziyaret
Ahmet Ekmekçi “Meclis üyelerimizden ve oda üyelerimizden güçlü bir teşvik ve talebi ile yeniden aday oldum”
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
Öğretmen5 gün önce