Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram11 ay önce
Ardahan Dernekler Federasyonu“nun (Arda-Fed) son kurultayı, önemli bir dönemeç olarak kaydedildi. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez“in takdir toplayan istifasıyla boşalan başkanlık koltuğuna, Engin Demirkuş“un seçilmesi federasyon üyeleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Demirkuş“un bu yeni görevi üstlenmesi, Ardahanlıların federasyon içindeki temsilini güçlendirmeye yönelik umutları artırdı.

Kongreye katılanlar arasında, Ardahanlı siyasetin önemli isimleri yer aldı. Bir dönem milletvekilliği yapmış olan Ensar Öğüt, Anadolu Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Aktaş ve Tüm Dünya Çorumlular Konfederasyonu metin Akkuş Federasyonu Başkanı gibi tanınmış isimler, etkinlikte bir araya geldi. Geceye damgasını vuran isimlerden biri ise geçmişte Ardahanlılar Federasyonu Başkanlığı yapmış olan Fakir Yılmaz oldu. Yılmaz“ın duygusal ve etkileyici konuşması, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Yeni başkan Engin Demirkuş, yaptığı açıklamada, Arda-Fed“in birlik ve dayanışma ruhunu daha da güçlendireceğini vurguladı. Ardahanlıların sorunlarını dile getirip çözüm yolları bulmak için bir araya gelme kararlılığını ortaya koydu. Demirkuş“un liderliğindeki yeni yönetim, Ardahanlıların haklarını savunmak ve kültürel miraslarını korumak için çalışacaklarını söyledi.

Bu yeni dönemde, Arda-Fed“in daha aktif ve etkin bir şekilde çalışması bekleniyor. Ardahanlıların birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir ses oluşturması için çaba harcanacak. Yeni başkan ve yönetiminin liderliğinde, Ardahanlıların federasyon içinde daha fazla temsil edilmesi ve haklarının savunulması için adımlar atılması planlanıyor.

Antalya: Sağlığın ve Şifanın Akdeniz’e Açılan Kapısı
Sevim Karamollaoğlu’nun Hayatı, Eğitimi ve Siyasi Yolculuğu Terme’den Başlayan Bir Mücadeleyi Anlatıyor
Diyarbakır’da Sağlık Hizmetlerinde Yoğun Yıl:
DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKOR ÜZERİNE REKOR KIRIYOR...
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram11 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 10 ay önce
SERHAT ARDAHAN SPORA BAŞKAN DAYANMIYOR2 ay önce