Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Biz kocaman bir aileyiz.
Değerli belediye başkanımız, iş adamlarımız, dernek başkanları ve siz değerli hemşerilerimiz gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Büyük bir aile olmak istiyoruz dileğiyle başlamak istiyoruz. yönetici arkadaşlarımı yanıma almak istiyorum diyen dernek başkanı Şit dernek binasının olmadığını ve böyle yardımlaşama geceleri düzenleyerek elde edecekleri gelirlerle bir mülkiyet almak istediklerini belirttiler. Köyümüze yatırım yapan işadamlarına teşekkür ediyorum dedi.
Dernek yeriniz benden.
Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi konuklar arasındaydı. Kürsüye davet edilen Battal İlgezdi konuşmasına Dernek başkanı Aşkın Şit“e geceye katılmayla alakalı bir şart koştuğuna anlatarak şöyle devam etti.
Aşkın“a dedim ki gecenize katılırım fakat bir şartım var 20 kilo vereceksin o zaman katılırım yoksa katılmam dedi. bu genç yaşta bu kilo doğru değil dedim Aşkında verdiği sözü tuttu dedi. Dernekçilik zor bir iş biz her zaman derneklerin yanında yer almaya devam ediyoruz diyen Battal İlgezdi sürpriz yaparak dernek yerini belediye olarak vereceklerini söyleyince alkış yağmuruna tutuldu.
Geceye CHP İlçe başkanı Hakkı Altınkaynak,Ataşehir belediye başkan yardımcısı Abdullah Der ve bir çok işadamları geceye renk katılanlar arasındaydı.
25 bin liraya pişmiş kaz.
Derneğe gelir sağlamak için pişmiş Kaz“ı açık artırmaya çıkarken yetkililer iş adamlarının kıyasıya yarıştığı açık artırmada 25 bin liraya alıcı bulması şaştırıcıydı.
Yerel sanatcıları sahne almasıyla doyasıya eğlenen konukların halaylar çekmesi ise hoş görüntülere sahne oldu.
Ufuk Bulut
Selçuklu Ailesi’nden “Büyük Türkiye” Vurgusu
Anadolu Birliği Buluşmasında Önemli İsimler Bir Araya Geldi
Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda Antalya Teşkilatlarından Güçlü Katılım
Selçukoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK2 ay önce