Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Ataşehir Sivas Kültür Dayanışma ve Eğitim Derneği (ASİDAD), Küçükbakkalköy Prestij Caddesi“nde yeni merkezini açtı. Dernek merkezinin açılış törenine; CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Nurettin Sözen, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak , CHP İstanbul Eski İl Başkanı Berhan Şimşek, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve Sivaslılar katıldı.
Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Uluğ; ““ Derneğimiz; kültürel değerlerimizi tanımayı ve tanıtmayı, sosyal sorumluluk bilinciyle sosyal yardımlaşmayı ve dayanışmayı, eğitim çalışmalarıyla örgütlü ve bilinçli bireylerin topluma kazanılmasını amaçlamaktadır. Sivas Cumhuriyet“imizin temellerinin atılmasında öncü olmuş bir şehirdir. Atatürk“ün Cumhuriyeti“nin temellerini attığı Sivas“ta 4 Eylül 1919 tarihinde yapılan Sivas Kongresi alınan kararlar bakımından en önemli kongredir. Bizler de şanlı Sivas“ımızı en iyi şekilde tanıtmak için çalışıyoruz.““ dedi.
.jpg)
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi“de yaptığı konuşmada; ““Dernek başkanının kadın olması büyük avantaj. Derneğin Ataşehir“imize hayırlı olmasını diliyorum. Dernek çalışmalarına siyaseti bulaştırmayın. Ataşehir“de yaşayan her anlayıştan, her kesimden insanı kucaklayın. Bu anlayışla çalışmalar daha başarılı olur.““ dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş; ““Hem Ataşehir“li hem de Sivas“lı olmamdan dolayı iki yönlü hemşerim oluyorsunuz. Sizlerle olmaktan onur duydum. ASİDAD“ın Ataşehir“de yapılaşmasında emeği geçen yönetim kurulunu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Metropol şehirlerde hayata tutunmak çok zor. Dernekler, hem var olan kültürel değerlerimizi ayrıldığımız topraklardan buraya gelip kaybetmeden yaşatmak, hep birlikte dayanışma içinde olmak ve birbirimizin derdine ortak olmak adına çok önemli yapılanmalardır.““ şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yönetim kurulu ve protokol tarafından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.
Açılışta; CHP İstanbul Eski İl Başkanı Berhan Şimşek ile ülke gündemine ve siyasi partilere dair görüşlerini paylaştığı özel bir röportaj da gerçekleştirdik. Haberimize alttaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://bizimyakaistanbul.com/CHPli-Berhan-Simsek-siyasi-partileri-bombardimana-tuttu_3435.html
Kanser Farkındalığı ve Toplumsal Sorumluluk: Sağlıklı Geleceğe Doğru
Veysel Dağılmışgül’den Anlamlı Taziye ve Teşekkür Mesajı
BBP Terme İlçe Başkanı Gürol Özen, Salıpazarı Belediye Başkanı Rafaettin Karaca’yı Ziyaret Etti
İYİ PARTİ TERME İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK6 saat önce