Ataşehir“de Artık Gül“ler Açacak

Ataşehir İlçe Başkanı Bakın Kim Oldu...

Ataşehir'de Artık Gül'ler Açacak
Eklenme Tarihi: 2022-06-29 17:56:54

Türkiye’de politik kültürün dönüştürülmesi adına siyaset arenasında rotasını dijital aktivizm ve dijital gençlik kavramları üzerine kurgulayan Ülkem Partisi, İstanbul Anadolu Yakası teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor.

Ülkem Partisi’nin alışıla gelmiş siyasetin dışında hareket eden, ezber bozan, genç ve çiçeği burnunda siyasetçisi, Anadolu Yakası Teşkilat Bölge Başkanı Fahri İnal, İstanbul’un başarılı ve sevilen simalarından çevirmen, oyuncu ve menajer Gül Akın’ı Ataşehir İlçe Başkanı olarak atadı.

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği Başkanı Ufuk Bulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülin Gülşah Aldoğan’ın organize ettiği buluşmada bir araya gelen taraflar, 6 saat süren toplantının ardından birlikte yol alma kararı aldılar.

Yeni ve mutlu bir Türkiye için tesadüflere yer yok!

Laf yarışına, laf sokmaya ve bunu bir marifet saymaya dönüşmüş siyaset anlayışında olmadıklarını belirten Ülkem Partisi Anadolu Yakası Bölge Teşkilat Başkanı Fahri İnal, “kurulacak olan yeni ve güzel bir Türkiye ancak kadınlar ve gençler tarafından kurgulanabilir. Türkiye adına çıktığımız böylesine önemli bir yol hikâyesinde bizlerle birlikte hareket etme kararı alan Gül Akın’ın aramıza katılmasından dolayı duyduğum mutluluğu söylemek istiyorum. Ataşehir ve İstanbul genelinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle insanların gönlünde taht kurmuş donanımlı ve kültürlü bir yol arkadaşımızın aramıza katılması bize büyük bir güç katacak. Tesadüflere inanan birisi değilim. Bu türden buluşmaların mutlaka zamansal ve teknolojik bir kodlaması olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

Aklı başında pırıl pırıl bir siyaset için buradayım!

Ataşehir ve İstanbul genelinde gerçekleştirdiği başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Gül Akın;“Pandemi sonrası dünya genelinde her alanda olduğu gibi siyasette de artık yeni bir dönem başladı. Günümüzde hayatın tüm alanlarında olduğu gibi dijital devrimle birlikte tüm analog sistemler ve kuramlar bir anda gerçekliklerini yitirdiler. Doğal olarak siyaset dünyası iletişimin, bilişimin ve teknolojinin gücünü görmezden gelemez.

İşte bu yeni süreci uygulayacak siyasetçilerin ise dijital kafalara sahip gençler ve kadınlardan oluşması gerektiğini düşünüyorum. Artık insana yatırım yapılması gereken bir dönemin zorunluluğu içerisindeyiz. Devletin varlığı insansız olmuyor. Bu topraklarda yaşayan her canlının sonsuz saygıyı hak ettiğini düşünüyorum. Hayallerimi ve projelerimi bu çatı altında gerçeğe dönüştürebileceğimi hissettiğim için Ülkem Partisi’ne evet dedim.” İfadesinde bulundu.

 

Son Haberler