Ataşehir’de Bay Ezik ve Çapsız Gazeteciler Skandalı!

Necmettin Yıldırım“dan Sert Çıkış

Ataşehir’de Bay Ezik ve Çapsız Gazeteciler Skandalı!
Eklenme Tarihi: 2024-10-03 15:25:28

Necmettin Yıldırım“dan Sert Çıkış

Son günlerde Ataşehir“de gazeteci ve yazılımcı Necmettin Yıldırım, kaleme aldığı sert bir yazıyla gündeme damgasını vurdu. "Bay Ezik" ve "Çapsız" lakaplarıyla anılan iki gazeteciye yönelik eleştirilerini dile getiren Yıldırım, bu kişilerin halkı yanlış yönlendirdiğini ve gazetecilik ahlakından uzak davranışlar sergilediklerini açıkça ifade etti. Yazısında, bu iki kişinin dedikodularla halkı yanıltmaya çalıştığını belirten Yıldırım, Ataşehir halkını uyararak, bu kişilere prim vermemelerini talep etti.

Lorene ve Hardy Benzetmesiyle Çarpıcı Bir İfşa

Necmettin Yıldırım, söz konusu iki gazeteciyi "Lorene ve Hardy" benzetmesi yaparak küçümsemiş ve meslek etiğine uymayan tutumlarını eleştirmiştir. Yıldırım’ın bu cesur çıkışı, sadece Ataşehir halkında değil, genel kamuoyunda da büyük yankı bulmuştur. Zaman zaman Yıldırım’ın bu tür isimlerle yaşadığı deneyimlerden ötürü yazılarına eleştiriler getiren bazı çevreler, bu defa onun net duruşunu takdir etti.

Seçimlerde Nafile Çabalar ve Onursal Adıgüzel“in Zaferi

2024 seçimlerinde Onursal Adıgüzel’in belediye başkanlığını kazandığı süreçte, "Bay Ezik" ve "Çapsız"ın çabalarının boşa çıktığı iddia ediliyor. Yıldırım’ın da belirttiği gibi, bu iki kişi Onursal Adıgüzel’in seçim başarısına engel olabilmek için her türlü manipülasyona başvurdu. Ancak Ataşehir halkı, onların dedikodularına itibar etmedi ve Adıgüzel’i rekor oylarla belediye başkanlığına taşıdı.

Kara Propaganda ve Yıldırım“a Karşı Yıpratma Çabaları

Necmettin Yıldırım’a yönelik bu iki gazetecinin başlattığı kara propaganda ise Yıldırım“ın halk nezdindeki itibarını sarsamadı. Aksine, bu iki gazetecinin kendi çıkarları uğruna yıpratma çalışmaları geri tepti. Ataşehir halkı, Yıldırım’ın duruşunu ve kamu yararını gözeten tutumunu takdir etmeye devam etti.

Gazetecilik Ahlakı mı, Dedikodu Kazanları mı?

Bu iki sözde gazetecinin meslek ahlakından uzak tutumları artık gizlenemez hale geldi. Necmettin Yıldırım’ın uyarılarının ardından, Ataşehir halkı da bu iki ismin dedikodularına kulak asmamaya başladı. Yıldırım, bu isimlerin "gazetecilik" maskesi altında dedikoduculuk yaparak toplumu yanıltmaya çalıştığını net bir şekilde ortaya koydu.

Sonuç: Ataşehir Halkına Uyarı

Necmettin Yıldırım’ın cesur kalemiyle ifşa ettiği bu iki gazeteci, halkın gözünde saygınlıklarını tamamen yitirmiş durumda. Yıldırım’ın dediği gibi, “lafla gemi yürümüyor.” Gazetecilik; icraat, araştırma ve topluma doğru bilgi vermek üzerine kuruludur. Ancak bu iki ismin dedikodudan başka bir şey üretemediği ve mesleklerine uygun hareket etmedikleri açık. Ataşehir halkı, Yıldırım’ın uyarılarını dikkate almalı ve bu iki kişiye prim vermemelidir.

Necmettin Yıldırımın yazdığı o haberi okumak için linke tıklayınız

https://www.atasehirdenhaber.com/yazarlar/filimin-ismibitikler-14776.html

 

Son Haberler