Ataşehir’de İYİ Kadınlar İş Başında

Haber Merkezi

Ataşehir’de İYİ Kadınlar İş Başında
Eklenme Tarihi: 2023-09-27 13:37:06

İYİ Parti Ataşehir kadınlara istisdam sağlamak amacıyla projeler üretiyor. Yayınladıkları haber bülteninde detayları okuyabilirsiniz.

Değerli basın mensupları....

Hepiniz hoş geldiniz. Hiç kuşkusuz bir ülkenin kalkınmasında ve güçlü toplumlar oluşturulmasında  kadınların desteklenmesi çok önemli ve gereklidir.

Kadınların mevcut becerileriyle üretebilecekleri, talep görecek yeni ürünler geliştirmek, ekonomik olanakları araştırarak iş fikri geliştirmek ve ortak işler kurmaları için eğitim ve öğrenme desteği verilmesi gerekmektedir.

Biz İYİ Kadınlar olarak KIZ KARDEŞLERİMİZ ile birlikte aksesuar, ev tekstili, hediyelik eşya,sabun,hediyelik ahşap kutu üretimi, gıda (talebe göre) gibi alanlarda ortak çalışma yaparak onların ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla yola çıkıyoruz.

Ataşehir’de İYİ Kadınlar İş Başında

El sanatları dalında eğitmenlerimiz, Sn. Fulya Akkaya ve keçe işleri yapımıyla ilgili Sn. Nadide Güldalı ile birlikte kadınlarımıza ürün desteği vererek, becerileri doğrultusunda hediyelik eşya ve ev tekstili ürünlerini yapmalarını sağlayarak, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında satış yapmalarına olanak sağlayan kermeslerle destek vereceğiz. Bu etkinliklere Genel Başkanımız ve Kadın Yöneticilerimizin katılımın sağlamak için gerekli girişimlerde bulunacağız.

Ataşehir’de İYİ Kadınlar İş Başında

Değerli arkadaşlar Ataşehir İYİ Kadınları olarak amacımız, kapı kapı dolaşıp kahve dağıtmak yerine,

kadınlarımızla birlikte üretip onların ekonomisine katkı sağlayacak adımları atmak hedeflerimizarasındadır.

Kadınların sosyal alana çıkabilmeleri, ekonomik girişimleri başlatabilmeleri için bilgi ve becerilerini

artırmak ve yerel yönetimlerle diyaloglarını güçlendirmek için bahsettiğimiz alanlarda kapasite geliştirmeve eğitim faaliyetlerini yürüteceğiz.

Ataşehir’de İYİ Kadınlar İş Başında

Bizi bu anlamda yalnız bırakmayan İstanbul Milletvekili Sayın Nimet Özdemir“e, İl Kadın Politikaları

Başkanı Ayşe Önal“a, İl Medya İlişkiler Başkanı Gökçe Ayaydın“a, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı SerpilBarut Okay“a, İl Kadın Politikaları Kadına Şiddet Komisyonu Başkanı Merve Çiçek ve Kadın HaklarınıKoruma Derneği Başkanı Av. Hilal Gültepe Öztürk“e bizlere verdikleri destek için teşekkür ederim.

Av. Vergül Tan

İYİ Parti Ataşehir Kadın Politikaları Başkanı

Son Haberler