Haber:Ufuk Bulut

Eklenme Tarihi: 2024-02-22 12:44:54

Ataşehir“de yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, siyasi sahne hareketleniyor. Geçtiğimiz günlerde CHP“den belediye başkan adaylığı gösterilmeyen Battal İlgezdi, partisinden istifa ederek Türkiye gündemine damgasını vurmuştu. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan İlgezdi, sosyal medya üzerinden Ataşehir halkına veda mesajı yayınladı.

Bu süreçte dikkat çeken bir diğer gelişme ise CHP“nin Ataşehir belediye başkan adayı olarak gösterdiği Onursal Adıgüzel“in meclis üyeleri listesini açıklaması oldu. Listede, şu an Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ekrem Köse“nin adı öne çıkıyor. Köse“nin meclis üyeleri listesinde yer alması, Ataşehir“de önemli bir değişimin sinyallerini veriyor.

Analizlere göre, Battal İlgezdi“nın sessizliğini bozarak Onursal Adıgüzel“e destek vereceği ve seçim sahalarına ineceği izlenimi uyandı. İlgezdi ve Adıgüzel“in omuz omuza vererek Ataşehir için yeni bir dönemi başlatma kararlılığı, seçimlere yönelik merakı arttırıyor.

Siyasi kulislere göre, İlgezdi ve Adıgüzel“in birlikte hareket etmesi, Ataşehir“in geleceği üzerinde etkili bir işbirliğinin habercisi olabilir. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Ataşehir“de siyasetin nasıl şekilleneceği büyük bir merak konusu haline geldi.
Siyasi gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Son Haberler