"ATAŞEHİR“DE ZAFER ÇOŞKUSU"

Yasemin çağlayan

Eklenme Tarihi: 2024-05-07 23:06:28

"Ataşehir“de Seçim Zaferi Coşkuyla Kutlandı: Halaylar ve Teşekkür Konuşmalarıyla Gece Renklendi. 

Ataşehir“de yerel seçim zaferi, Ataşehir Selectum Hotel“de düzenlenen bir etkinlikle coşkuyla kutlandı. Belediye Başkanı Onursal, İlçe Başkanı Celal Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli“nin ve Gençlik kolları başkanı Ulaş Can Arslan ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, örgüt üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Zaferin tadını çıkaran katılımcılar, halaylar çekerek geceyi şenlendirdiler.

Belediye Başkanı Onursal konuşmasında, topluluğa teşekkürlerini iletti: “Bu bir başlangıç, bu yeni bir başlangıçtır. Ama hiç de küçümsenmeyecek bir başlangıçtır. Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Sandığa olan inancınızı kaybetmediniz. Mustafa Kemal Atatürk“ün Türkiye“sine ve demokrasiye sahip çıktınız,” diyerek duygularını ifade etti.

İlçe Başkanı Celal Yalçın da örgüt üyelerine hitaben, “Hepimizin emeklerine sağlık. Ve bu başarılı meşale en başında hep beraber yaşayacağız. Hep beraber, bir ömür bozulmayacak bir yolu. Hepinizin emeklerine sağlık. Hepinizin yüreklerine sağlık. Beraber inşa ederiz. Beraber kazanırız. Hepinize büyük teşekkürler ediyoruz. Saygılar ve sevgiler diliyorum,” şeklinde konuştu.

Kutlama, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dolu bir gece olarak sona erdi. Katılımcılar, "Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma sorumluluğu, ancak bu tür birlikteliklerle mümkündür," diyerek geleceğe dair umut ve motivasyonla ayrıldılar."

Son Haberler