Ataşehir Sivas Sporlular Derneği Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirdi...

Sivas Spora Destek Çağrısı Yapıldı...

Ataşehir Sivas Sporlular Derneği Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirdi...
Eklenme Tarihi: 2022-05-09 02:35:58

Ataşehir Sivas Sporlular Dernek Başkanı Ayhan Koçak konuşmasında  memleketimizin takımımız Sivasspor“a destek için 2019“da kurulmuştur. Sivassporlular derneği lokali yanlızca sivaslılara değil.  Anadolu insanlarına hizmet verecek. Sivas spor“a destek verilmesini Passolig  alınmasını önemle üstünde durdu.  Derneğimiz  zor bir zamanda geçtiğini belirtilerek  bundan sonra etkinliklerimiz devam edeceğini söyledi. 
Sivas Dernekleri Federesyon Başkanı Mesut Şat  Memleketi Sivas“a ve sivaslı ya gönül veren kıymetli hemşehirlerimiz Anadolu aslanı Sivasspor“a destek ve üyelik için derneğimize davet ediyoruz. Dernek lokalimiz üyelerine restoran, dinlenme, kitap okuma, maç izleme, zaman geçirilecek kahvehane oyunları gibi hizmetler veriyor. Başkan Mesut Şat ve değerli yönetiminin organize ettiği Sivas sporlular genel kurul  büyük bir ilgi ile muhteşem geçti.  Emeği geçen tüm canlara teşekkür etti .  

Genel kuruldan sonra Sıvas“ın meşhur madımak ikram edildi. 
Ataşehir Sivas Sporlular Derneğine Davet Edilen misafirler Yapımcı Oyuncu Habib Aytekin, Bağımsız Medya Gazeteciler Birliği  Başkanı Ufuk Bulut,  Times muhabiri  yakında süpriz projeleri bilinen Önder Işıldak, Sokak Lezzetleri sunucusu Meryem Türesel katıldı.

Son Haberler