Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Daha çevreci ve doğayla barışık bir Ataşehir yaratmaya katkı sağlayacak projede geri dönüşen atıkların daha etkin toplanmasının sağlanması için “Yeşil Nokta” konteynerlerinde; kitap, kağıt-karton-kompozit, plastik, metal, cam, plastik kapak, atık pil, bitkisel atık yağ, elektronik atıklar olmak üzere 9 farklı atık grubu bulunuyor.
.jpg)
Proje kapsamında Yeşil Noktalar ilk etapta İçerenköy Mahallesi Carrefour AVM Otopark Alanı, Mevlana Mahallesi Zabıta Birimi yanı, Acarlar Sitesi önü ve Mevlana Mahallesi Türkiş Blokları 1. Kısım Yönetim Binası yanı olmak üzere 3 noktaya yerleştirildi. 2016 yılı içerisinde Yeşil Noktaların yenileri de hizmete girecek.
Proje ile evlerde ayrı biriktirilmiş atıklar Yeşil Noktalara getirilerek geri kazanılacak ve böylelikle atıkların katı atık depolama sahalarına gönderilmesi engellenmiş olacak.
Selçuklu Ailesi’nden “Büyük Türkiye” Vurgusu
Anadolu Birliği Buluşmasında Önemli İsimler Bir Araya Geldi
Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda Antalya Teşkilatlarından Güçlü Katılım
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK2 ay önce