Bağımsız Medya Ve Gazeteciler Birliğinden İsmail Erdem’e iade-i ziyaret.

İsmail Erdem Ataşehir“in Neferiyiz Dedi

Bağımsız Medya Ve Gazeteciler Birliğinden İsmail Erdem’e iade-i ziyaret.
Eklenme Tarihi: 2022-07-04 19:25:10

 Bağımsız Medya Ve Gazeteciler Birliği Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’i ziyaret etti.
 
Bağımsız Medya Ve Gazeteciler Birliği düzenlemiş olduğu olağan kongrenin ardından tekrar başkanlığa seçilen Ufuk Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’i iade-i ziyarette bulundu.
Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen buluşmada İsmail Erdem; “Bağımsız Medya Ve Gazeteciler Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulunu tebrik eder, yeni dönemde başarılar dilerim. Hayırlı, uğurlu olsun ve birliğiniz daim olsun. Her zaman kapımız sizlere açıktır. Bugün burada hep birlikte bir araya geldik. 

İSMAİL ERDEM“E İADEYİ ZİYARET

Bedensel olarak bir araya gelirken, aynı zamanda ruhen ve fikirsel olarak ta de bir araya gelmiş oluyoruz ve bu güzel bir sinerji oluşturuyor.” Diyerek sözlerine şu şekilde devam etti; Bizler aslında birbirimize bağlı topluluklarız. Gazeteciler de bizler gibi halka hizmet ediyorlar. Haliyle onların yollarını açmak ve sıkıntılarını gidermek bizlerin görevidir.” İfadesinde bulundu.

İSMAİL ERDEM“E İADEYİ ZİYARET
Bağımsız Medya Ve Gazeteciler Birliği Başkanı Ufuk Bulut ise; “Öncelikle İsmail Erdem Başkanıma misafir perverliğinden dolayı kendim ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yeni dönemde Bağımız Medya ve Gazeteciler Birliği olarak gerçekleştirmek istediğimiz ses getirecek projelerimizi kendisiyle zaman içinde paylaşacağız.

İSMAİL ERDEM“E İADEYİ ZİYARET

 İsmail Erdem Belediye başkanlığı döneminde de biz gazetecilere her zaman destek vermiş, bizlere karşı samimi bir iletişim kurmaya her daim özen göstermiş bir belediye başkanı olarak hafızalarımızda yer etmiştir.” Diyerek sözlerini şu şekilde tamamladı; “Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım İsmail Erdem Başkanıma yeni görevinde ve gerçekleştireceği projelerde kendisine ve ekip arkadaşlarına başarılar dieriz. Bizler Bağımsız Medya Ve Gazeteciler Birliği olarak her zaman kendilerine destek vermek adına yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Dedi.  

 

Son Haberler