Bağımsız Medya ve İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Arasında Güçlü Diyalog: Basının Sorunlarına Duyarlılık Artıyor

Hüzün Yücel“in İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ile Bağımsız Gazeteciler Derneği Arasındaki Güçlü Diyalog

Bağımsız Medya ve İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Arasında Güçlü Diyalog: Basının Sorunlarına Duyarlılık Artıyor
Eklenme Tarihi: 2023-09-27 16:49:56

İstanbul, 26 Eylül 2023 - Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği ile İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı arasındaki dayanışma ve işbirliği, önemli bir adım daha attı. İyi Parti Ataşehir Kadın Politikaları ve Medya İletişim Başkanı Hüzün Yücel“in Bağımsız Gazeteciler Derneği“ne gerçekleştirdiği ziyaretle başlayan diyalog, İyi Parti İlçe Başkanı Yük. Müh. Bora Yörükoğlu, Yerel Yönetimler Başkanı Cem Cebir, Teşkilat Başkanı Muzaffer Cavlak, Toplumsal Politikalar Başkanı Bülent Soyyigit, Eğitim Politikaları Başkanı Özlem Baysal, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Uzun“un katılımıyla 26 Eylül 2023 tarihinde Bağımsız Gazeteciler Derneği“nde gerçekleşen iadeyi ziyaret ile somut adımlarla taçlandı.

İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, ziyaret sırasında şunları ifade etti: "Ben Bora Yörükoğlu, sizinle birlikte bu güzel ilçemizi daha da geliştirmek ve ilerletmek için buradayım. Yerel basının sorunlarını biliyorum. Sizlerin refahı ve memnuniyeti en büyük önceliğimdir. Göreve geldiğim günden bu yana, ilçemizin her kesiminden gelen görüşleri dinleyerek ve ihtiyaçları anlayarak hareket etmekteyim. Meslektaşınız Yücel Hüzün, konulara vakıf ilçe teşkilatımız aracılığıyla çok güçlü bir şekilde basının sorunlarına duyarlı davranışlar içerisinde olacak."

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ufuk Bulut ise ziyaret sırasında gazetecilerin hükümetlerden beklentilerine ve basın özgürlüğünün önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Gazeteciler, hükümetlerden basın özgürlüğünü ve ifade hürriyetini korumalarını beklerler. Hükümetler, medyanın bağımsızlığına ve çeşitliliğine saygı göstermelidir. Sansür, medya manipülasyonu ve gazetecilere baskı yapma gibi uygulamalardan kaçınmaları, demokratik bir toplumun temel taşlarından biridir."

Bağımsız Medya ve İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Arasında Güçlü Diyalog: Basının Sorunlarına Duyarlılık Artıyor

Siyasetin ve basının seçim öncesinde bir araya geldiği bu dayanışma buluşması, hoş sohbetlerle ve etik değerlere saygıyla sona erdi. İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ile Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği arasındaki bu olumlu diyalogun, ilçe genelinde basının sorunlarının daha yakından takip edilmesine ve çözüme kavuşturulmasına katkı sağlayacağına inanılıyor.

Ayrıca, Gazeteci Hüzün Yücel“in basında tanınırlığı ve üstlendiği misyonuyla ilgili detaylar da kamuoyuyla paylaşıldı. Hüzün Yücel, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Politikaları ve Medya İletişim Başkanı olarak, ilçe genelindeki haberleşme ve medya ilişkilerini güçlü bir şekilde yürüterek basının etkili bir şekilde işlev görmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

 

Son Haberler