
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram7 ay önce
Başkan Ahmet Coşkun 2025“e Dikkat Çekti
İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: İyi Akşamlar İspir.
Tarihi İspir Kalemiz, Cumhuriyetimizin 100.Yılı Meydanımız ve 100. Yıl Anıt kapımız ve 100.Yıl Millet Bahçemiz ve İspir Müzemiz Beş Yıllık Hizmet Sürecimiz in Zamanlara Devrolacak Kıymetli Çalışmalardan Sadece Bir Bölümü. Hayırlı Olsun.
Onurluyuz, Gururluyuz...
Aralık 202“de Özbekistan“ın ev sahipliğinde çevrim içi olarak gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Turizm Bakanları Toplantısı“nda Erzurum 2025 EİT Turizm Başkenti olarak seçildiği duyurulmuştu. Bakan Ersoy Eşsiz doğal güzelliklere sahip Erzurum“umuza ve ülkemize hayırlı olsun ifadelerini kullanmıştı.
Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’ye Haksız Suçlamalar: Esnafın Yanında Durmaya Devam Ediyor
Malazgirt: Bir Milletin Kaderini Değiştiren Gün
AYDINLIK GELECEĞE DOĞRU: MURAT DANACI’DAN YENİ TÜRKİYE VİZYONU
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram7 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 6 ay önce
ÜLKENİN CUMHURİYET VE CUMHURİYET HALK PARTİSİ GERÇEĞİ6 gün önce