Başkan Ercan Çimen : Tercihimizi yapalım, zulme alet olmayalım!

Haber : Murat Genç

Başkan Ercan Çimen : Tercihimizi yapalım, zulme alet olmayalım!
Eklenme Tarihi: 2023-11-16 18:24:41

Başkan Ercan Çimen : Tercihimizi yapalım, zulme alet olmayalım!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  Ateşe su taşıyan bir karınca misali, elden ne gelirse…  Tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte kullanmakta olduğumuz banka ve kredi kartlarını Türkiye’nin İlk ve Tek Yerli Ödeme Yöntemi olan TROY“a geçiriyoruz. Tercihimizi yapalım, zulme alet olmayalım!

TROY Nedir?

 

TROY, Bankalararası Kart Merkezi A.Ş (“BKM”) tarafından kurulan ve işletilen bir kartlı ödeme sistemidir. BKM, TROY faaliyetleri için 31 Mart 2016 tarihinde BDDK’dan kartlı sistem kurmak üzere faaliyet izni almıştır. Ayrıca BKM’nin bir diğer faaliyeti olan ödeme sistemi işleticiliği nedeniyle, yürürlükteki yasalar uyarınca 10 Mart 2016 tarihinde TCMB’den de onay alınmıştır.
Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartların sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi logosunu taşıyan bölümde artık bir Türk markası var! 28 banka ve 20 elektronik para kuruluşuna başvurarak alabilirsiniz!

Nerede Kullanılır?
TROY kartlarınız ile Türkiye’deki tüm ATM ve POS’lardan işlem yapabilir, internet ve mobil alışverişlerinizde güvenle kartınızı kullanabilirsiniz.
Ayrıca TROY kartın arka yüzünde yer alan uluslararası kart şemalarına ait logoların geçerli olduğu yerlerde kullanabilirsiniz.

Son Haberler