Başkan Kerem Altın, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti

Haber: Murat Genç

Başkan  Kerem Altın, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti
Eklenme Tarihi: 2023-09-23 22:06:23

Başkan  Kerem Altın, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti

 

Genel Merkezi Erzurum da Bulunan Gazeteciler Basın Birliği Derneği (GBBD) Genel Başkanı Kerem Altın, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti. Başkan Altın, Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Karabük Emniyet Müdürlüğü’nden Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Kadir Yırtar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Erzurum daha da yaşanabilir bir Kent, Daha da Yaşanabilir bir Erzurum için, Asayiş konusunda büyük katkı sağlayan İl Emniyet Müdürlüğü kapsamındaki birimlere ve Şehrin huzurunu sağlayan tüm kolluk kuvvetlerine ayrıca teşekkür eder, başarılar dilerim´ ´dedi.
Polis ve medya ilişkilerinin de konuşulduğu ziyarette Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Erzurum Basınının kente karşı duyarlılığını takdir ettiğini belirterek Elele huzurlu bir Erzurum için her zaman büyük bir özveri ile çalışacaklarını söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Gazeteciler Basın Birliği Derneği (GBBD) Genel Başkanı Kerem Altın´a ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Son Haberler