Başlık: Engelli Bir Kadının Azmi ve Yaratıcılığıyla Dolu Hayatı

Haber:Güven Albayrak

Başlık: Engelli Bir Kadının Azmi ve Yaratıcılığıyla Dolu Hayatı
Eklenme Tarihi: 2023-07-03 13:13:24

Ayşe Altın, yaşamının zorluklarına rağmen hayata sıkı sıkıya sarılmayı başaran bir kadındır. Skolyoz rahatsızlığı nedeniyle 2002 yılında omurilik ameliyatı geçiren Ayşe, maalesef felç olmuş ve tekerlekli sandalyeye bağımlı hale gelmiştir. Ancak, Ayşe yaşamın geri kalanını pozitif bir şekilde kabullenmiş ve kendi yeteneklerini keşfetmek için çaba sarf etmiştir.

Ayşe, yedi yıl süren psikolojik tedavi süreciyle kendini kabullenmeyi başarmış ve yeni ilgi alanlarına yönelmiştir. İstanbul“da bulunan İSMEK Engelliler Merkezi“nde Mefruşat, Ahşap Boyama, Nikah Şekeri ve Takı kurslarına katılarak on yıl boyunca eğitim almıştır. Bu kurslar sayesinde Ayşe, engellilere yönelik sosyal aktivitelerin bir parçası olmuş ve eğitmen seviyesine yükselmiştir.

Bugün Ayşe, evinde tasarlayıp ürettiği benzersiz ürünleri sosyal medyada satışa sunarak ailesine maddi destek sağlamaya çalışmaktadır. Ayşe“nin ürünleri, el yapımı ve özenle tasarlanmış olup her yerde bulunması mümkün değildir. Okurlarımızdan, Ayşe“nin bu işine destek olmalarını ve onun yaratıcılığına sosyal sorumluluk projemiz kapsamında katkıda bulunmalarını istirham ediyoruz.

Ayşe“nin hayata olan inancı ve azmi, engelleri aşmanın ve kendi yeteneklerini ortaya çıkarmanın gücünü göstermektedir. Desteklerinizle Ayşe, daha da ileriye gitme ve engellilere yönelik farkındalığı artırma konusunda daha fazla etkili olacaktır.Başlık: Engelli Bir Kadının Azmi ve Yaratıcılığıyla Dolu Hayatı

Son Haberler