Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram10 ay önce
Çin“in önde gelen yapay zeka yaratıcılarından olan iFlytek şirketi, robotun yazılı tıp sınavında 456 puan ile, istenilen minimum neticeden 96 puan daha çok aldığını söyledi.
iFlytek sözcüsü yapay zekaya sahip robotun, otomatik olarak bir hastanın bilgilerini analiz edip ilk teşhisi koyabiliyor ve ileride doktorlara tedavi konusunda yardımcı olacağını açıkladı.
Robotun başarısı Çin“in yapay zeka kullanımını sağlık, tüketim ve diğer endüstrilerde çoğaltma çabalarından biri olarak görülürken iFlytek şirketi genel müdürü Liu Qingfeng, "Robotu Mart 2018 senesinde resmi olarak piyasaya çıkacak.
Robot, doktorların yerine geçmeyi düşünmüyor fakat. Tam tersine, verimliliği daha çok arttırmak için insan-makine işbirliğinin ne kadar yararlı olabileceğini gösteriyor.
Kaynak. internethaber
GUSTALYA MOBİLYA Antalya’nın En İyi Mobilya Mağazası
İsa Evce 'Güvenle yükselin, sağlam temellerde yaşayın’ Terme’de Sağlam Temellerin Adı: EVYAPI İnşaat Her Geçen Gün Büyüyor
Gazeteci Köksal Selçuk, TAC Koleji Genel Müdürü Ayşe Yıldız ile Eğitimi Konuştu
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram10 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 9 ay önce
SERHAT ARDAHAN SPORA BAŞKAN DAYANMIYOR1 ay önce